Według mnie najgorszy sezon obejrzalem 12 odc i w sumie nie ma głównego motywu tak jak Lewiatany w 7 czy Lucyfer w s 4-5. Jak na razie slabo oby coś sie polepszylo slyszalem, ze mieli byc greccy bogowie, ale jak na razie nie doszedlem jeszcze do tego pewnie tylko na 1 odc wiec mega lipa.
Obejrze do konca tak czy siak tylko mowie, ze tamte sezony bardziej mi do gustu przypadly, ale moze zrobi sie ciekaweiej,
Bo rzeczywiście pierwsze 5 sezonów miało wspólny sens i były ze sobą bardziej powiązane, tworzyły jeden wspólny etap w serialu. Pozostałe sezony są całkowicie indywidualne każdy jest odrębną całością (nie zawsze sensowną). 8 sezon według mnie jest całkiem ciekawy, nie idealny ale daje radę no i wątek przewodni czyli zamknięcia piekieł też zdaję się być bardziej interesujący niż marnie pociągnięty watek lewiatanów. Spróbuj się zmotywować i obejrzeć dalej może akcja się rozkręci.
now wlasnie obejrzalem 13 odc z thulami i golemem byl swietny mam nadzieje, ze pociagnam ten watek do konca sezonu.