Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97109
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Według mnie najgorszy sezon obejrzalem 12 odc i w sumie nie ma głównego motywu tak jak Lewiatany w 7 czy Lucyfer w s 4-5. Jak na razie slabo oby coś sie polepszylo slyszalem, ze mieli byc greccy bogowie, ale jak na razie nie doszedlem jeszcze do tego pewnie tylko na 1 odc wiec mega lipa.

Zbych13

8 jest zajebisty tylko oglondaj dalej

10minutt

Obejrze do konca tak czy siak tylko mowie, ze tamte sezony bardziej mi do gustu przypadly, ale moze zrobi sie ciekaweiej,

ocenił(a) serial na 10
Zbych13

Bo rzeczywiście pierwsze 5 sezonów miało wspólny sens i były ze sobą bardziej powiązane, tworzyły jeden wspólny etap w serialu. Pozostałe sezony są całkowicie indywidualne każdy jest odrębną całością (nie zawsze sensowną). 8 sezon według mnie jest całkiem ciekawy, nie idealny ale daje radę no i wątek przewodni czyli zamknięcia piekieł też zdaję się być bardziej interesujący niż marnie pociągnięty watek lewiatanów. Spróbuj się zmotywować i obejrzeć dalej może akcja się rozkręci.

krzysio6666

now wlasnie obejrzalem 13 odc z thulami i golemem byl swietny mam nadzieje, ze pociagnam ten watek do konca sezonu.

Zbych13

na 13 sezonie z thulami narazie sie kończy xD

10minutt

nie sezonie tylko odcinku xD