Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97104
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Jest promo do odcinka 20
http://www.youtube.com/watch?v=4UdmEpldo4s
Pojawia się Charlie :)

magdusia00091

Po promo wydaje mi sie że ten 20 odc nie będzie ciekawy

10minutt

Też odnoszę takie wrażenie , znów będzie odejście od głównego wątku.

magdusia00091

Pewnie byłby to fajny odcinek, gdyby pojawił się w innym momencie. Nie pod koniec sezonu. Nie wtedy, kiedy wszyscy chcą, aby główna akcja posuwała się do przodu. Widocznie mamy raz fajny odcinek (jak ten 19), a raz odcinek o niczym.

elfka77

Tak jest (niestety) od początku 8 sezonu.. 2 albo 1 odcinki luźne, a 3 związany z fabułą. Dopiero to zauważyliście?

agulka55

Jup:( Tak w trakcie sezonu to jeszcze pół biedy. Ale kiedy zostało parę odcinków do końca... Mogliby się skupić na głównej fabule:(

ocenił(a) serial na 8
magdusia00091

Na powrót Charlie czekałam długo i jestem zadowolona, że się w końcu pojawi. Choć denerwuje mnie, że twórcy znowu odchodzą od wątku głównego. Ale jak to się mówi nie można mieć wszystkiego. Czeka nas kolejne spotkanie z Charlie, jedyną kobietą wciąż żyjącą i którą bardzo lubię Oby spotkanie z braćmi nie przypłaciła zdrowiem lub co gorsza życiem, gdyż powszechnie wiadomo jedno: kto zadaje się z Winchesterami - nie będzie miał zbytniego szczęścia i niemal pewne jest, że źle skończy. Przy okazji Dean ma fajny mundur. A Sam w szpitalnym łóżku leży. - Dean niech czym prędzej włączy braterski tryb opiekuńczości. Odcinek na pewno nie będzie tak ciekawy jak ostatni, ale mam nadzieję, że nie będzie także bardzo kiepski. Mieliśmy odcinek z główną fabułą, a teraz znowu taki, który odbiega od tematu. - czyli stała norma w Supernatural.

ocenił(a) serial na 10
magdusia00091

Wydaje mi się, że nadchodzący odcinek bedzie podobny do odcinka 18 który był po prostu zwykłym zapychaczem takim odcinkiem niby o czymś ale nie specjalnie ciekawym, zobaczymy co wymyślą.