Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97082
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

9 marzec?!?!

ocenił(a) serial na 10

Jestem zawiedziona tak długo jeszcze trzeba czekać aż do 9marca!!Ja umrę to okropne to są wieki...:(

ocenił(a) serial na 10
danaflupis

Też tak mam bo obejrzałem zapowiedź nowego odcinka nie mogę się doczekać.

ocenił(a) serial na 10
danaflupis

Daliśmy radę czekając od końca sezonu 6 na początek sezonu 7
to damy rade wytrzymać do 9 marca ;D to tylko dwa tygodnie!...ale fakt, też się nie mogę doczekać przez promo i powrót Mischy *_*

ocenił(a) serial na 10
zielonawariatka

w tym odcinku wróci Castiel?!No nie teraz jeszcze bardziej nie moge sie doczekać...Ale jeśli sie pojawi to warto czekać tak długo...;)

ocenił(a) serial na 10
danaflupis

Przesunięto datę premiery odcinka na 16 marca, niestety poczekamy miesiąc... ;(.

ocenił(a) serial na 10
atagerka

hahaha
to jeszcze lepiej :)

ocenił(a) serial na 1
Spicke

Zainteresowałem się tym serialem jednak jestem ciekaw czy fabuła jest cały czas poruszana do przodu gdzie jest jeden głowy wątek typu Vampire Diaries z tej samej stacji czy raczej w każdym odcinku jest jakaś historia do której się już nie wraca wszystkie Housy czy inne seriale o lekarzach?

ocenił(a) serial na 10
KukizBJJ

Jest główny wątek ale są też odcinki które nie są z nim powiązane.

ocenił(a) serial na 1
Spicke

Ale te odcinki to 10% czy np. 60% całej fabuły?

ocenił(a) serial na 10
KukizBJJ

a czy to ważne?:D Ważne jest, że główne wątki sezonowe są wciągające i jak się raz na jakiś czas trafi odcinek poza wątkowy, to nic wielkiego się nie dzieje - ba, daje nam chwile odetchnąć i trzyma w napięciu ^^ Serial trzeba zobaczyć i samemu ocenić ;) Pierwszy sezon to różne historie, takie wprowadzenie, ale wszystko prowadzi ku jednemu, a potem to do czegoś kolejnego i tak dalej ;D więc zamiast pytać się o przewagę procentową,siadaj wygodnie włącz sobie Winchesterów i się wciągnij :D
Jak dla mnie SPN ma o wiele ciekawsze wątki nić TVD, i o wiele bardziej wciągające ^^

ocenił(a) serial na 1
zielonawariatka

Akurat TVD ma kiepskie wątki jak dla mnie. Dexter, Spartacus lubię takie seriale.

ocenił(a) serial na 10
KukizBJJ

No to SPN powinien Ci pod pasować *_*

ocenił(a) serial na 8
danaflupis

Jeszcze wczoraj był 9 marca, teraz już jest zmienione na 16...

ocenił(a) serial na 8
cloud07

W angielskich serialach to trzeba czekać od grudnia do września/października na kolejny sezon, więc nie wiem na co narzekanie. :P

danaflupis

9 marzec??!! Polska język trudna być.