Jestem zawiedziona tak długo jeszcze trzeba czekać aż do 9marca!!Ja umrę to okropne to są wieki...:(
Daliśmy radę czekając od końca sezonu 6 na początek sezonu 7
to damy rade wytrzymać do 9 marca ;D to tylko dwa tygodnie!...ale fakt, też się nie mogę doczekać przez promo i powrót Mischy *_*
w tym odcinku wróci Castiel?!No nie teraz jeszcze bardziej nie moge sie doczekać...Ale jeśli sie pojawi to warto czekać tak długo...;)
Przesunięto datę premiery odcinka na 16 marca, niestety poczekamy miesiąc... ;(.
Zainteresowałem się tym serialem jednak jestem ciekaw czy fabuła jest cały czas poruszana do przodu gdzie jest jeden głowy wątek typu Vampire Diaries z tej samej stacji czy raczej w każdym odcinku jest jakaś historia do której się już nie wraca wszystkie Housy czy inne seriale o lekarzach?
a czy to ważne?:D Ważne jest, że główne wątki sezonowe są wciągające i jak się raz na jakiś czas trafi odcinek poza wątkowy, to nic wielkiego się nie dzieje - ba, daje nam chwile odetchnąć i trzyma w napięciu ^^ Serial trzeba zobaczyć i samemu ocenić ;) Pierwszy sezon to różne historie, takie wprowadzenie, ale wszystko prowadzi ku jednemu, a potem to do czegoś kolejnego i tak dalej ;D więc zamiast pytać się o przewagę procentową,siadaj wygodnie włącz sobie Winchesterów i się wciągnij :D
Jak dla mnie SPN ma o wiele ciekawsze wątki nić TVD, i o wiele bardziej wciągające ^^
Akurat TVD ma kiepskie wątki jak dla mnie. Dexter, Spartacus lubię takie seriale.
W angielskich serialach to trzeba czekać od grudnia do września/października na kolejny sezon, więc nie wiem na co narzekanie. :P