Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97082
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Anioły ?

ocenił(a) serial na 9

Oglądam serial od niedawna i właśnie zaczynam 3 sezon. Ale mam pytanie, które mnie
nurtuje.. Czy w całej serii pojawił się jakiś Anioł, dobry duch, znak od Boga, coś dobrego, co
spotkało Sama i Deana ? Bo póki co na swojej drodze spotykają same złe rzeczy..

ocenił(a) serial na 10
Gataeu

SPOILER
Pojawią się anioły, ale czy można nazwać to czymś dobrym to nie wiem ;p
Było kilka rzeczy dobrych, w zależności jak ktoś na to patrzy

ocenił(a) serial na 9
edytatofik

to troche lipa, że występują same siły nieczyste i człowiek musi sobie z nimi sam radzić, bez żądnej pomocy z góry.. Ale co poradzić : P

ocenił(a) serial na 10
Gataeu

Nie chce faktów wyprzedzić, bo w 3 sezonie na razie to tylko walka Deana z tym czy pójdzie do piekła, więc za wiele powiedzieć nie można ;d

ocenił(a) serial na 10
Gataeu

Anioły będą przez ok. 3 sezony :)

ocenił(a) serial na 9
Gataeu

Beda anioly,archanioly i nawet motyw za pokalipsa i czysccem .Chłopie jest co ogladac pozdr .

ocenił(a) serial na 8
Gataeu

anioły będą, wprowadzą bardzo ciekawy wątek do serialu szczególnie jeden z nich ;)

ocenił(a) serial na 10
Gataeu

Pojawiają się anioły i demony i w późniejszych sezonach zagłębimy się w konflikt między obiema stronami. Napisałbym więcej ale nie chce psuć przyjemności oglądania. I tak jak buka21 napisał szczególnie jeden anioł będzie się pojawiał często.

ocenił(a) serial na 8
Erebus

Rzeczywiście anioły będą, ale zdecydowanie nie wprowadzą 'czegoś dobrego' (a wręcz w pewnym momencie w związku z nimi pojawi się teza, że nawet Bóg już się światem zupełnie nie interesuje). Niestety, jeśli chodzi o optymistyczne wątki, to raczej ich w tym serialu nie ma