Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97094
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Beny

ocenił(a) serial na 6

Czy ktoś zna nazwisko aktora który gra Benego?
I w ogóle co sądzicie o tej postaci?

ocenił(a) serial na 8
thanatos84

Aktor grający Benny'ego to Ty Olsson. A co do samej bohatera, to cóż... Podobał mi się do czasu, kiedy producenci nie postanowili wpleść do jego życiorysu romansu ze śmiertelniczką, co, swoją drogą, wydaje mi się nad wyraz absurdalne. Zaśmierdziało Zmierzchem. Natomiast na samym początku, byłam wręcz Benny'ym zachwycona. Nie mieliśmy za dużo scen z nim zaserwowanych, aczkolwiek wywarł na mnie duże wrażenie. Taki cudowny twardy charakter.

nietuzinkowo

mam nadzieje, że pojawi się jeszcze, a co do tego romansu myślę, że możemy mu wybaczyć, w końcu przyłożył rękę do jej śmierci :)

ocenił(a) serial na 8
karaxd13

Zaryzykuję i dam sobie palec obciąć, że Benny w serialu pojawi się jeszcze nie raz (mam taką cholerną nadzieję!) x). A co do wybaczenia, hm, szczerze powiedziawszy, już mu to dawno wybaczyłam romansik rodem ze Zmierzchu, po prostu nieco ostudził moje niezdrowe podniecanie się tą postacią.

ocenił(a) serial na 8
nietuzinkowo

on jest Australijczykiem? Ten jego akcent :) Trochę jak tego demona Alastaira :)

ocenił(a) serial na 8
polacca

Kanadyjczykiem. I aż wstyd się przyznać, ale nawet nie zwróciłam uwagi na jego akcent, będę musiała obowiązkowo nadrobić zaległości c:.

ocenił(a) serial na 8
nietuzinkowo

w serialu przewija się masa aktorów z różnych stron świata, więc nie trudno nie zauważyć kolejnego :)

ocenił(a) serial na 9
thanatos84

jak większość męskich postaci w Sprn. Benny jest ciekawy, mam nadzieję na więcej odcinków z nim. Myślę, że jeszcze wniesie sporo do serialu w przeciwieństwie do Ameli (ta bohaterka jest tragiczna i mam nadzieje, że nie pojawi się więcej, ewentualnie we wspomnieniach Sama).

ocenił(a) serial na 7
thanatos84

a taka ciekawostka... oglądałam dzisiaj bloopersy z serialu i on grał wcześniej bodajże w 2 sezonie barmana. nie jestem pewna, czy to ten sezon, nie chce mi się tego jeszcze raz oglądać (wiem... boo hoo), ale tak mi się kojarzy, że to 2 albo 3 sezon. ktoś to w komentarzach na youtube napisał. i rzeczywiście Benny podawał piwko Winchesterom :)
Wg mnie Benny był ciekawy do momentu pokazania tego jego "romansu" ze śmiertelniczką. Chociaż dajcie mu ludzie trochę spokoju. W jego czasach (wtedy, gdy niby z nią kręcił), nikt jeszcze nie słyszał o Zmierzchu. Duuuh.
To nie jego wina, że teraz się to wydaje takie beznadziejne. I tak kocham jego akcent. Mraaau, seriously. Mam nadzieję, że go będzie więcej. Postać taka nie do końca określona. Ciekawe, czy będzie jakaś interakcja z Samem.

ocenił(a) serial na 6
coldgirl_eire

Też mam nadzieję że jeszcze nie raz go pokażą, poza tym skoro mają anioła, to i wampir w ekipie by im nie zaszkodził. W każdym razie ta postać ma dużo uroku.

coldgirl_eire

nie żebym się czepiała, ale w ich uniwersum nikt nie słyszał o zmierzchu.

ezz

no weim ale bylo cos podobnego, w tym odcinku gdzie Dean jest wampirem, pamietacie?

karaxd13

ten odcinek momentami to była wyraźna beka ze Zmierzchu xD;
ale tam u nich, w serialu, to wszystko było przecież śmiertelnie poważne ;)

ezz

no w sumie... zreszta to nie zmienia faktu ze nadal lubie Beny'ego i mam nadzieje ze sie jeszcze pojawi

ocenił(a) serial na 6
ezz

Odnośnie tego zmierzchu, to faktycznie była parodia. Ale przecież właśnie o to wampirom chodziło. Wynaleźli sposób na werbowanie nastolatek, która fanka zmierzchu nie chciałaby być uwiedziona przez przystojnego wampirka. To była dla nich idealna reklama.

thanatos84

ale w serialowej rzeczywiści to nie był zmierzch, tylko "My summer of blood"

ocenił(a) serial na 6
ezz

szczerze to nie zwróciłam na to uwagi, ale faktycznie chyba nie mogli użyć oryginalnego tytułu.

thanatos84

wydaje mi się, że chodzi o prawa autorskie.

ezz

nie wiem w ktorym odcinku i sezonie ale Sam przeszukiwal pokoj jakiejs nastolatki i rzucil docinkiem o Zmierzchu :P
zreszta chyba czesciej cos o tym mowia..