Serial zaczęłam oglądać niedawno .. Jednakże tak mnie wciągnął , że doszłam już do 3 odcinka 7 sezonu .
Od razu pokochałam postać Cassa .
I oto moje pytanie : Czy Castel wróci ? Będzie na stałe w obsadzie ? .
Bo moim zdaniem serial bez niego nie będzie taki sam .
Czytałam trochę na forach i jest napisane tylko , że Cass wróci na kilka odcinków .
Czy to prawda ? : ((
Z tego co wiem, to w jednym odcinku ma być go dużo, bo będzie poświęcony jego postaci. Oczywiście to tylko plotki, więc mogą okazać się nieprawdą. :)
O Jezuu . A szkoda , bo lubiłam tą postać . : //
Miałam nadzieję , że w magiczny sposób znowu " ożyje " a tu dupa . : /
: c
Powinno być oznaczone jako SPOILER, bo niektórzy nie doszli jeszcze do 3 sezonu!
Takie wpisy powino się blokować.
Od tego momentu jest go bardzo mało. Co prawda znowu w magiczny sposób powraca, ale to dopiero pod koniec sezonu. A potem i tak bardzo rzadko występuje i będzie występował.
Szkoda , miałam nadzieję , że będzie tak jak w 6 sezonie . Takie Trio : Sam , Dean no i Cass . : c
Żałuje , ale może coś się zmieni . : >
Spółka "Sam, Dean & Cass" też przypadła mi niezmiernie do gustu! Castiel jest taaaaki pocieszny, a jego teksty potrafią powalić na łopaty niejednego.
Niestety Supernatural w 7 sezonie, odcina się od wielu charakterystycznych rzeczy dla tego serialu. A 8 sezon póki co jest beznadziejny.
ja za to absolutnie. póki co 8 sezon jest bardzo słaby. myślałam, że już nie wyjdzie słabszy od 6. tadaaa: myliłam się.
jednak 6 w połowie podniósł się na nogi, mam nadzieję, że 8 w końcu zacznie się dziać... bo na razie jest beznadziejny.
Dla mnie to właśnie szósty był wyjątkowo słaby, siódemka także nie była lepsza. Ósmy zapowiada się wyjątkowo dobrze. Jedyne, co mogę zarzucić temu sezonowi, póki co, to irytujące zachowanie Sama i jego chęć powrotu do normalności. To naprawdę jest nużące, fakt. Natomiast pomysł z tablicami, towarzysz Deana z Czyśćca, skomplikowana sprawa z Cassem, który tam utknął - to wszystko wydaje mi się trafionym pomysłem i mam nadzieję, że producenci wykorzystają potencjał tych tematów.
Oczywiście podkreślam, że to tylko moje, w pełni subiektywne zdanie.
mnie np drażni forma nowego sezonu. czyściec zapowiadał się ciekawie- mamy tylko przebłyski i to w średnio pasujących momentach. Cassa na razie ani widu ani słychu, mam nadzieję że się pojawi i podniesie w końcu jakoś jakość akcji nowego sezonu. Tablice, demony... było, było. żeby ujęli to jakoś w nowy, zaskakujący sposób... brak koncepcji tańczy ubrany na kolorowo.
Dean w 6 sezonie miał rodzinkę, z którą dosyć szybko i bez zbędnych emocji się pożegnał (moim zdaniem źle rozwiązany wątek), teraz Sam ma jakieś cukierkowe spojrzenia w przeszłość z panną i psem. powracają stare dialogi, których osobiście mam przesyt - Sam nie chce życia łowcy, robi smutne minki, Dean go ochrzania, że innego mieć nie może... bla bla bla... miałkie i przewałkowane tysiąc razy. nudno. jednak mam nadzieję, że lada moment stanie się coś co rozpędzi bladą akcję :)
zdanie powyższe- moje oczywiście :)
O, w sprawie schrzanionego rozwiązania dotyczącego Czyśćca zgadzam się stuprocentowo. Uważam, że producenci powinni dłużej zatrzymać tam Deana i pokazać nam co nieco. Przecież to był IDEALNY wątek do wykorzystania *o*. Takie przebłyski do najlepszych rozwiązań nie należą, no ale nic nie poradzimy na to.
Z tego co mówicie to z Cassem jest jednak jakiś wątek , że utknął w czyśćcu , tak ? : 3
No to może jakoś to wszystko się potoczy i Cass wróci do serialu na stałe ?
Jak myślicie ? <3
Jest, ale nadal go bardzo mało. Jednak w 8 sezonie ma być go więcej niż w 7. Do tego podobno ma jakoś się wydostać z Czyśćca, ale nie jestem pewien.
Aha , dzięki . : ))
Mam nadzieję , że rozwinął jego wątek i znów będziemy mogli go często oglądać . Tak jak wcześniej . : 33
Cass już jest w serialu na stałe :P myślisz, że wskrzeszali by go tyle razy jako aktora gościnnego? Jest w stałej obsadzie i bardzo dobrze, bo ze wszystkich jest moim ulubionym :) uwielbiam go słuchać jak się wypowiada jako aktor i ma świetną role w serialu. myślę, że producenci nawet jakby chcieli, nie mogą go wycofać- fala buntu fanów mogłaby znieść serial daleko w dół. jak wrócił w 7 sezonie to cieszyłam sie jak dziecko :D Misha wzbudza niesamowitą sympatię :)
Zgadzam się z tobą w 100 % .
Szkoda tylko , że teraz tak rzadko występuje w odcinkach . Wcześniej był dużo , dużo częściej pokazywany a teraz tak od czasu do czasu . Misha jest świetny i naprawdę go uwielbiam . On daje serialowi takie " światełko " , że tak się wyrażę . : D
jestem hiszpański. uwielbiam ten serial. tak sobie myślę. skąd dean wydostań z czyśca? z powodu musi zabić Castiel i wtedy otwarte brama. taka moje zdanie. ciekawe dalej odcinek.... POZDRAWIAM DLA WAS FANÓW SUPERNATURAL