Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97094
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Co z Castielem?  

ocenił(a) serial na 10

Macie może jakieś newsy, artykuły na temat Casa? Bo powiem szczerze, że bez niego to serial zaczyna mnie dobijać. To była tak genialna postać jak w mało którym serialu. Ja już pomijam fakt, że tak go oszpecili że aż scenarzystów powinni zwolnić. Mam nadzieje, że wróci i będzie miał się świetnie.

ocenił(a) serial na 5
Szajba

W jaki sposób go oszpecili?

ocenił(a) serial na 10
Ktoska_xD

Np. Zrobili łajzę co gra w gry planszowe.

ocenił(a) serial na 9
Szajba

Nie zauważyłam żeby go oszpecili.

Cas wróci w następnym odcinku. Tak przynajmniej wynika z trailera.

Szajba

Podobno w 7 odcinku w jakiś sposób udaje mu się uciec z Czyśćca. I tyle wiadomo o nim póki co.

Szajba

Cas będzie na pewno w 3 najbliższych odcinkach, w tym w 7 wychodzi z Czyśćca i będzie starym, dobrym Casem, którego pamiętamy z 5 sezonu.
http://www.youtube.com/watch?v=yD9y3JP-D2g&feature=share o, a tu masz nawet kilka scen z nich w najbliższych epizodach :)

ocenił(a) serial na 10
Luelle

Za dokładnie 6 dni 21godzin i 4 minuty Castiel is back! :)

Szajba

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6M47Scm2EA4 o proszę bardzo, TO z Castielem. Jednym słowem: WOW!! Co tu się dzieje! :D I jak epicko wygląda Cas! Te skrzydła, te światło wokół jego postaci, te jeszcze bardziej nieludzkie, niebieskie oczy! Widać, ze awansował na serafina :D
http://25.media.tumblr.com/tumblr_md6fni015J1r9us6no1_500.gif to tutaj proszę od razu macie gifa z jego oczętami :D piękne :D

ocenił(a) serial na 10
Luelle

Ajć. No to coś czuje, że moje krzywdy z racji jego braku zostaną wynagrodzone :D

Szajba

Moje również :D SPN bez Castiela to już nie SPN :D

Luelle

O matko, dokładnie, nie mogę się po prostu doczekać.... Te oczka widziałam już właśnie na tumblru, niesamowite. Ja chcę już ten odcinek :(

elfka77

Aaaa, ty też jesteś na tumblr? :D Jakże się cieszę :D Rzadko spotykam takie osoby w naszym kraju :D Już się nie mogę doczekać fangirlowania na tumblrze :D Wyczuwam w kościach setki reblogowań :P

Luelle

Noo, mój tumblr ostatnio stał się monotematyczny... Podeślij mi linka do siebie, chętnie przyda się coś nowego do followowania :)

elfka77

trenchcoat-fetish
Ty również podaj mi swój, bo mój blog stał się również ostatnio bardzo monotematyczny :P
Czeka cię dużo explicit gayness, bo to teraz moje życie -Cas i Dean ;P Wraca się do domu i wtedy się wie, że to fanfiction time XD All the feels.

Luelle

lack-of-surprise
OMG, the same here, mrowię faników plus jeszcze nieskończone filmiki na YT. Follołuję!

elfka77

Zawsze to miło followować kolejny blog poświęcony Deanowi/Casowi ^^ Haha, z tego co widzę to nawet to samo reblogujemy ^^ I cieszę się, że nie jestem sama w naszym kraju z shippowaniem ich :P Choć muszę przyznać, że ostatnio spotkałam osobę, która też ich shippuje! I przeciągnęłam jedną znajomą na gejowską stronę mocy XD

Luelle

Ale masz pięknie ;D ja wciągnęłam przyjaciółkę, tyle że mieszkamy daleko od siebie i rzadko jest kiedy pogadać, ale też było ją łatwo przeciągnąć na naszą stronę ;)

elfka77

No ta moja znajoma też mieszka daleko. Ona w Częstochowie, ja w Warszawie, więc w ogóle się nie widujemy XD Ale od czego jest internet! :D

ocenił(a) serial na 8
Luelle

z tego co było wspominane on jest serafinem, więc pewnie awansował na archanioła :P Na miejsce Michała czy innego Gabriela :P

ocenił(a) serial na 10
Szajba

Nie wiem czy dobrze widziałem, ale Benny wpieprzył Castielowi w czyśćcu i uciekł z Deanem a Cas jeszcze ostatkiem sił wołał Deana, temu Dean niechce mówić o Castielu bo zostawił go z premedytacją.

ocenił(a) serial na 8
WODNY

Dean powiedział, ze Cas go zawiódł, więc nie wiadomo ;)