Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97082
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata
użytkownik usunięty
paulinkka

czytałam gdzieś że tak. ale nie wiadomo do końca, to niepotwierdzone informacje.

okej, jeśli ktoś wie coś więcej będę wdzięczna za pomoc :)

ocenił(a) serial na 10
paulinkka

zapewne tego dowiemy się albo w trakcie 8 sezonu albo nieco pod koniec, bo nie sądzę żeby już teraz oficjalnie ogłaszali zakończenie serialu :)

paulinkka

Ja gdziś czytałam, że jakiś koleś (chyba produkcent) ma nadzieję na kolejne sezony serialu a 8 sezon ma raczej nie być ostatnim...

paulinkka

Wiadomość z supernatural.com.pl

8. sezon nie będzie ostatnim?

Takiego przynajmniej zdania jest Jeremy Carver, nowy showrunner Supernatural, który wyraził swoją opinię na temat kolejnego sezonu w jednym z wywiadów przeprowadzonych podczas tegorocznego Comic-Conu.

"Szkoda by było, jakby serial nie miał dobrze przewidzianego, ustalonego w odpowiednim czasie zakończenia." mówi Carver. "Mogę Wam zdradzić, że nikt nie mówi o skasowaniu Supernatural. Fabuła, którą stworzymy w tym sezonie ma potencjał ciągnięcia się jeszcze przez kilka lat. Dlatego z całą pewnością nie zamierzamy kończyć serialu w najbliższym czasie."

karol96_2

O coś takiego mi chodziło, pokłony w Twoją stronę, serio. Dzięki :D

ocenił(a) serial na 9
karol96_2

No właśnie, o ile ósmy sezon nie będzie kompletną klapą, to SPN nie zdejmą- wciąż ma dużą oglądalność i przynosi duże zyski dla The CW. Dlatego nikt nie mówi o skasowaniu serialu. :)

ocenił(a) serial na 10
karol96_2

Miejmy nadzieje że to prawda :)

ocenił(a) serial na 8
paulinkka

Podobno Jared i Jensen podpisali kontrakty na sezony 9 i 10 ;)