Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97101
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Właśnie skończyłam oglądać S4E10 i spodobała mi się postać Anny. To znaczy moim zdaniem mogli wybrać inną aktorkę, ale sama postać jest intrygująca i mam pytanie czy wróci? I przy okazji Jo, bo długo jej nie było i nie bardzo za nią tęsknie, ale jestem ciekawa czy się pojawi i czy epizodycznie czy na długo.
Z góry dziękuję za odpowiedź. ;)

ocenił(a) serial na 8
Mery_98

Anna wróci jeszcze w sezonie czwartym a w piątym też się pojawi. Natomiast Jo w sezonie 5 w dwóch odcinkach.

ocenił(a) serial na 8
Lexa17

Fajnie, już się obawiałam, że to była jednorazowa rola. Dzięki. :)

ocenił(a) serial na 8
Mery_98

Nie ma za co ;D Życzę miłego oglądania.

Lexa17

W takich momentach, gdy widzę ludzi zadowolonych, że jakaś postać z Supernatural wróci, mam ochotę jednocześnie histerycznie śmiać się i płakać. Osoby, które oglądały wiedzą o co chodzi XD

ocenił(a) serial na 8
Luelle

Ech, schrzanili postać Anny, a dobrze się zapowiadała. Patrząc nawet drugoplanowe role, to mężczyźni i tak definitywnie przebijają kobiety w SN, no, ale lepiej dla nas. ;)

Mery_98

Bo scenarzyści zawsze zabijają wszystkie postacie kobiece w SPN prędzej czy później :P Dziwię się, że Charlie jeszcze żyje... Oby jej wyjątkowo nie zabili, bo to moja ulubiona postać kobieca w tym serialu :)

ocenił(a) serial na 8
Luelle

Chyba nie powinnam zaglądać na forum dopóki nie będę na bieżąco, bo w te 3 dni ciężko było wszystko nadrobić. ;) Więc dopiero skończyłam 5 sezon. ;) Coś mi się zdaję, że dzisiaj nie będę spała w nocy... Niestety, wciągnęło mnie, jak zwykle... Muszę przestać oglądać seriale i zacząć się uczyć lub coś. Ta, jakby to było możliwe. xd

Mery_98

Doskonale rozumiem ;) Ja zamiast uczyć się na sesję, to siedzę na tumblrze i rebloguję supernatural :P A 7 sezonów Supernatural obejrzałam w przeciągu jakichś 3 tygodni tuż po skończeniu matury XD