Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97121
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Zacząłem oglądać ten serial, jestem po 3 pierwszych odcinkach i mam pytanie: Czy w kolejnych odcinkach aktorstwo
jest mniej drewniane, a dialogi choć trochę lepiej napisane? Jak na razie jest kaszana straszna, ale czy serial się
poprawia potem, czy dalej trzyma taki sam poziom?

ocenił(a) serial na 8
Trak_2

Wielu uważa, że sezon pierwszy jest schematyczny i nudzi trochę. Potwory tygodnia są często obecne i wątek główny jest trochę znikomy. Sama miałam takie odczucia na początku oglądania. Od końcówki wszystko idzie w jak najlepszym kierunku. Zawsze spotkamy niespodzianki i według mnie warto być wytrwałym. Później jest tylko lepiej a fabuła jest naprawdę świetna. W sezonie czwartym pojawi się natomiast postać, którą wiele osób polubiło, w tym oczywiście ja. Bez niego nie wyobrażam sobie Supernatural. Jako nowy bohater wniósł naprawdę wiele.
Dalej przewija się przez serial także szereg innych ważnych postaci, które ratują nieraz sytuacje i dają powiew świeżości. Historia skupi się bardziej na SPOILER: demonach, aniołach i… (nie chcę psuć niespodzianki, więc już skończę). Poziom wzrośnie, oglądaj dalej.

Lexa17

To w takim razie daję szansę serialowi przynajmniej przez pierwsze 2 sezony:) dzięki za odowiedź

użytkownik usunięty
Trak_2

Mialam identycznie! mnie wciagnal pod koniec 2 sezonu, mniej wiecej wiedzialam co sie dzieje bo moja siostra ogladala wszystkie odpoczatku, pozniej ja sie zarazilam. A sezon 5 to mistrzostwo swiata! cholernie dobry sezon!

użytkownik usunięty
Lexa17

Castiel i Crowley to najlepsze postacie :) Ja poprostu uwielbiam jak Crowley jest zly :D A Castiel gdy zachowuje sie jak nieporadne dziecko w kontaktach miedzy ludzkich.