Dlaczego oglądacie właśnie ten serial, co Was w nim pociąga, czy lubicie się bać? Nie chodzi mi bynajmniej o aktorów :D Raczej o to, dlaczego akurat taka tematyka Was
interesuje. Czy macie jakieś specjalne odczucia podczas oglądania kolejnych odcinków, czy jest to może sposób ucieczki od rzeczywistego świata, w którym nie doświadczamy
rzeczy nie z tego świata? :)
Lubię po prostu fantastykę. Lubię się utożsamić z bohaterami walczącymi ze złem. Nie lubię się bać, ale i ten serial nigdy mnie nie przerażał.
Natomiast ostatnio już go sobie w ogóle odpuściłem - myślę, że po Apokalipsie należałoby go zakończyć, bo co lepszego można wymyślić? Po tym, jak wypędzili samego Lucyfera, walki z wampirami i podobnym plugastwem już wielkiego wrażenia nie robią. A wątek lewiatanów był mocno naciągany. Już nawet nie pamiętam, o co chodzi w ostatnim sezonie, ale to tylko świadczy o tym, że to nic godnego uwagi.
Ja uwielbiam ten serial bo jego tematyka kręci się wokół rzeczy, którymi bardzo się interesuje: rzeczy nadprzyrodzone, duchy, demony, legendy. Poza tym pojawia się w nim muzyka, którą słucham właściwie codziennie. Do tego dobra fabuła, świetni aktorzy i ciekawa akcja. Czego chcieć więcej?