Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97109
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Do fanów

ocenił(a) serial na 6

Słuchajcie, pokochałem Supernatural i był to dla mnie jednym z najlepszych seriali jakie
oglądałem. Pierwszy sezon znakomity, trzymający w napięciu. Drugi sezon równie dobry,
chociaż już były lekkie niedociągnięcia, ale to co się później dzieje to już przesada. Pomijając
fakt, że Dean i Sam umierają w serialu każdy po 65 razy to już nie da się przełknąć tego, co
nam oferuje scenariusz. Napięcie, napięcie, napięcie ... o jak fajnie ! Ale musi się dziać w
następnym odcinku ! Taaak już była pierwsza walka z diabłem, co będzie dalej ?! Ale się nie
mogę doczekać ! Dean .. musimy chwile odpocząć. To wszystko nas męczy, powinniśmy się
zająć naszą pracą. I tu już miałem dość. Jak można zrobić coś takiego ? Przecież to zbrodnia
na widzu ! 22 odcinki to widocznie za dużo. A 6 sezon to już jest totalne gówno. Po tym czymś
zakończyłem oglądać ten serial. JAK MOŻNA POKONAĆ SAMEGO DIABŁA I NIE ZAKOŃCZYĆ
TYM SERIALU ? CO MOŻE BYĆ LEPSZYM ZAKOŃCZENIEM ? Daję temu serialowi ocene 7/10
tylko dlatego, że oceniam można powiedzieć pierwsze 5 sezonów. Polecam wam obejrzyć
seiral Czysta Krew, bo tam nie ma zatrzymania akcji w środku oraz większych mankamentów
fabularnych. Dziękuje za uwagę, pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 9
Real4ever

True Blood dałam radę obejrzeć do końca 4. sezonu. Przestałam gdy nawet Eric zaczął mnie irytować. Tego serial nie da się oglądać.

ocenił(a) serial na 6
Eriu

Kto by pomyślał .. ja dopiero w 4 sezonie polubiałem Erica ...