Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97141
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Uważam, że serial powinien już dawno się zakończyć. Pierwsze kilka sezonów to klasyk! Niestety im dalej tym gorzej... Obecnie jest mi trudno przebrnąć przez choćby jeden odcinek. Twórcy chcieli coś zmienić, a jedynie przekombinowali i serial stracił swój niepowtarzalny klimat. Można było kontynuować wątek antychrysta, bądź sięgnąć do legend i wierzeń, przecież ich zasób się nie wyczerpał :-) Niestety "Supernatural" stracił na jakości... nie bawi, nie straszy a przynudza. Ahh i te ckliwe rozmowy pomiędzy Deanem i Samem? Litości! :-)

ocenił(a) serial na 10
dayena

dalej jest zajebiste

Replikant1

a ja się nie zgodzę :) mnie się serial bardzo podoba (obejrzałem 8 sezonów) jedyny sezon który mi się nie podobał to 7, natomiast 8 jest bardzo dobry. Nie mniej jednak każdy może mieć inne zdanie.

ocenił(a) serial na 9
dayena

Jeśli chodzi o mnie to też muszę się nie zgodzić :) 1-5 sezony to bardzo spójna historia, wszystko mniej lub więcej kręciło się wokół apokalipsy. I naprawdę te sezony były świetne. Ale myślę, że w kolejnych sezonach twórcą udało się wybrnąć bo serial trzyma poziom (no oprócz 7 sezonu :D).
Niektórzy mówią, że powinien skończyć się na 5 sezonie, że byłoby to idealne zakończenie. Rzeczywiście byłoby to dobre ale czułabym po tym niedosyt. I dobrze że powstały kolejne sezony :)

ocenił(a) serial na 10
Martyna147

Zajebiste są wyszstkie odcinki

ocenił(a) serial na 10
dayena

SPOILER??
Podobno koło 20 odcinka tej serii ma dołączyć ktoś tak jakby na stałe, może to będzie właśnie ten antychryst? To, że nie kontynuowali jego wątku było bardzo dziwne, ale może czekali z tym aż do teraz. :)

Dorciaa_2

Tak pojawi się nowy ziomek, ale nie będzie to antychryst tylko główny bohater spin-offa, łowca z Chicago, gdzie kilka rodzin potworów (m. in. wilkołaki i zmiennokształtni) walczy ze sobą o panowanie w mieście.

Dorciaa_2

a ciekawe co z tym dzieckiem demona,,,

ocenił(a) serial na 9
patruu1990

Też jestem ciekawa, mam nadzieję, że poruszą ten wątek.