w 7 sezonie prawie w ogóle nie pokazywali go z tyłu albo z góry, a jak już się zdarzyło, to czasami można było zobaczyć całkiem dobrze ukryty malutki łysy placek. szkoda, że taki młody chłop traci włosy, bo to będzie brzydko wyglądało jak się zacznie powiększać. może jakiś przeszczep zrobi czy coś?
Nie wiem, czy jesteś nią, czy nim, ale przyznaje, że do*ebałaś/eś do pieca z tą łysiną Jensena :D Jensen łysieje, dobre... xD
To nie moja wina, że nie umiesz uważnie oglądać. No ale czego ja wymagam od dziewczynki urodzonej w 1992 roku.
dziwiczynki z 92 roku? jestes jakis nienormalny, zdajesz sobie sprawe że rocznik 92 to juz 20latkowie?
Wiecie co mnie w was dziewczynach fascynuje? Wasz tok myślenia. Gdyby Dean stracił rękę i oko to wy i tak najpierw zauważyłybyście, że łysieje, albo że nie zjadł pożywnego śniadania, niż to że jest kikutem bez oka ;)
Umarłam. Wyobraziłam sobie Deana z hakiem zamiast ręki i przepaską na oku. Umarłam ze śmiechu więc, spalcie moje zwłoki i rozsypcie w jakimś ładnym miejscu.
Ja tam łysiny nie widzę. Specjalnie, choć to głupie, sprawdziłam zdjęcia pana A. sprzed trzech miesięcy. Na co najmniej czterech dokładnie widać tył jego głowy i naprawdę nic tam nie widzę... Możliwe, że oślepłam.
Mnie się i tak podoba Jensen nawet z małą łysiną.
A zresztą jak on to zauważy to może kupić coś na włosy.
Myślę , że Jared z przyjemnością odda mu trochę swoich włosów , które jak na mój gust są już trochę za długie ;)