Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97082
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

w 7 sezonie prawie w ogóle nie pokazywali go z tyłu albo z góry, a jak już się zdarzyło, to czasami można było zobaczyć całkiem dobrze ukryty malutki łysy placek. szkoda, że taki młody chłop traci włosy, bo to będzie brzydko wyglądało jak się zacznie powiększać. może jakiś przeszczep zrobi czy coś?

Eric_Theodore_Cartman

Nie wiem, czy jesteś nią, czy nim, ale przyznaje, że do*ebałaś/eś do pieca z tą łysiną Jensena :D Jensen łysieje, dobre... xD

Claudia92

To nie moja wina, że nie umiesz uważnie oglądać. No ale czego ja wymagam od dziewczynki urodzonej w 1992 roku.

Eric_Theodore_Cartman

Czego ja wymagam od kogoś, kto ma problemy ze wzrokiem ^.^

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Untitled_Gangster_Reboot

Sam się przeleć i później opowiedz jak było :]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Eric_Theodore_Cartman

dziwiczynki z 92 roku? jestes jakis nienormalny, zdajesz sobie sprawe że rocznik 92 to juz 20latkowie?

akont

dzięki za odpowiedź po 2 miesiącach

ocenił(a) serial na 10
Eric_Theodore_Cartman

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Eric_Theodore_Cartman

Ja jakoś tego nie zauważyłam, ale skoro tak jest no to trudno...

Eric_Theodore_Cartman

Nie wiem czy łysieje, ale jest różnica w gęstości jego czupryny między sezonami.

użytkownik usunięty
Eric_Theodore_Cartman

Wiecie co mnie w was dziewczynach fascynuje? Wasz tok myślenia. Gdyby Dean stracił rękę i oko to wy i tak najpierw zauważyłybyście, że łysieje, albo że nie zjadł pożywnego śniadania, niż to że jest kikutem bez oka ;)

ocenił(a) serial na 9

Umarłam. Wyobraziłam sobie Deana z hakiem zamiast ręki i przepaską na oku. Umarłam ze śmiechu więc, spalcie moje zwłoki i rozsypcie w jakimś ładnym miejscu.

Ja tam łysiny nie widzę. Specjalnie, choć to głupie, sprawdziłam zdjęcia pana A. sprzed trzech miesięcy. Na co najmniej czterech dokładnie widać tył jego głowy i naprawdę nic tam nie widzę... Możliwe, że oślepłam.

ocenił(a) serial na 10
Eric_Theodore_Cartman

Mnie się i tak podoba Jensen nawet z małą łysiną.
A zresztą jak on to zauważy to może kupić coś na włosy.

Max452

Myślę , że Jared z przyjemnością odda mu trochę swoich włosów , które jak na mój gust są już trochę za długie ;)

ocenił(a) serial na 9
Rose_Dreamer

może trochę z bokobrodów? :D mam ich już powoli dość...

Myaim

hehehe nom ja też :D dziki zachód iiihaaaa wiśta wioo :D