Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97141
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Mam takie pytanie

ocenił(a) serial na 10

Jak w s05e03 Lucyfer napoczątku jest w postaci Jessici nie? Bo w 1 serii po tym jak jessica zgięnła i tak pózniej ją dalej widzał w dalszych odcinkach. To wtedy był lucyfer?

ocenił(a) serial na 10
Replikant1

Nie, wtedy Lucyfer był w klatce :) Ja uważam, że wtedy to była jedynie wyobraźnia Sama.

alfa940

To były sny Sama, w które wkradł się Lucyfer przyjmując najpierw postać Jessici, a potem Nicka, który był wówczas jego naczyniem.
Podobną sztuczkę zastosował Lucek wcześniej w stosunku do Nicka, poszywając się pod jego zamordowaną żonę. Wówczas Lucyfer był bezcielesnym upadłym aniołem.

ocenił(a) serial na 10
evo_33

pytał o pierwszy sezon, nie piąty :)

alfa940

Masz rację :)
Ja najbardziej lubię proste, żołnierskie zdania Replikanta1: "Serial jest zajebisty"
- to zdanie popieram i wtedy się nie gubię :)

ocenił(a) serial na 10
alfa940

No ale przecież Azazel gadał z lucyferem w 4x22 w postaci tej zakonicy

Replikant1

Wtedy Azazel przyzywał, modlił się do Lucyfera, a ten z powodu dokonanego mordu był w stanie przemówić ustami zamordowanej zakonnicy.

Jessica z końca "Bloody Mary" (1x05) to tylko wizja Sama nękanego "wczesnym stadium poczucia winy".

ocenił(a) serial na 10
evo_33

aha

ocenił(a) serial na 10
Replikant1

Mam pytanie. Kim jest Emma? Bo sprowadzałam na wikipedii Deana i w rodzinie pisze ze Emma to jego corka. Jesli ominelam jakiś odcinek to proszę przypomnjcie mi xd

ocenił(a) serial na 10
lola2801

Włącz se odcinek 13 7 serii

ocenił(a) serial na 10