Nowe odcinki są w każdy wtorek o 9, w Stanach oczywiście. W Polsce jest już wtedy środa, godzina 3 w nocy i o tej porze można je obejrzeć na livestreamie. Nowy odcinek będzie w najbliższy wtorek, a później dwutygodniowa przerwa olimpijska. Serial wraca dopiero 25 lutego.
Przerwa olimpijska? No i zniszczyłeś/aś mi dobry humor. Mam nadzieję, że to będzie już ostatnia dłuższa przerwa do końca sezonu.
Kolejna przerwa? Kuuuuuuurde.. Jakbym się niewystarczająco naczekał przez święta..
No niestety, nikt w Stanach nie będzie oglądał seriali, gdy zamiast tego mogą oglądać zmagania swoich reprezentantów na Olimpiadzie :D
he he ja tak samo dopiero nadrobiłam zaległości i tu przerwa. a znając mojego pecha to jak serial znowu normalnie ruszy to na nocki będe musiała chodzić do roboty heh :-) ale serial dobry i uzleżnia
powiedzcie mi jaki jest 9 sezon? :) kończę powoli 8 bardzo mi się podoba szczególnie po 7 który nie przypadł mi zbytnio do gustu :)
Dla mnie pierwsza połowa była taka sobie. Bardzo podobały mi się tylko trzy odcinki z dziewięciu. Początek drugiej po świątecznej przerwie już lepiej, ale nie wiadomo, jak to dalej będzie, na razie były tylko trzy odcinki, następny jutro. Ogólnie uważam, że nieco gorszy od ósmego sezonu, ale nadal ekstra i na pewno lepszy niż siódmy.
Jak dla mnie lepszy niz 7 :) Znajdzie się kilka fajnych odcinków. Zobaczymy jak będzie dalej.
zostały mi jeszcze 2 odcinki i koniec 8 sezonu :) muszę chyba zwolnić... bo za niedługo nie będę miał co oglądać. Dzięki za opinie ;)
To jeszcze trochę masz do oglądania ;) Ja chyba w tej przerwie będę oglądać stare odcinki :D
Strasznie długa ta przerwa, teraz gdy dogoniłam odcinki to widzę jak bardzo wciągnął mnie ten serial wcześniej gdy chciałam to oglądałam a teraz ... 
Muszę czekać ... a ciekawość jest jeszcze większa
10 sezon ma być na pewno 

Ja mam też jeszcze jedno pytanko na napisy długo czeka się do tych nowych odcinków 
to jeszcze nie tak źle ale muszę chyba sobie inne filmy ogarnąć może wy jakieś ciekawe polecicie albo seriale. Większość filmów jakie oglądałam w ostatnio to były nie warte ściągania
Nowy Doctor Who :D Tylko proszę się nie zrazić pierwszymi odcinkami, po obejrzeniu pierwszego stwierdziłam że to dno i jakim cudem ma tylu fanów i takie oceny. Przełamałam sie, obejrzałam następne, a sezony 2-7 bły po prostu boskie :) 
Też tak miałam, jak zaczęłam oglądać to oglądałam sezon za sezonem a teraz czekam na wtorki :D
skończyłem oglądać 8 sezon :) był megaaa! oglądało się go lekko i przyjemnie w przeciwieństwie do 7 i lewiatanów.
z tym się zgodzę sezon 7 był jednym z gorszych naprawdę ciężko się go oglądało! jedyną ciekawą rzeczą w sezonie 7 była tabliczka od boga i Kewin Tran
Racja, mi też 8 sezon się dobrze oglądało a finał był bardzo dobry. Dużo lepszy niż 7 i te straszne lewiatany... :P 
Mi w 7 sezonie się podobały halucynacje Sama z Lucyferem (odc. 7x15 i 7x17).
to fakt :) zgadzam się! 8 sezon oglądało się lekko i przyjemnie. Ciekaw jestem czy 9 będzie taki sam :)
Ostatnie odcinki w 9 sezonie to takie trochę zapychacze ale nie jest źle :) Ciekawe jak scenarzyści poprowadzą główny wątek, sądząc po nowym zwiastunie zrobi się ciekawiej ale trzeba czekać.... Ale myślę, że 9 utrzyma poziom jak 8 sezon :)
nie wyobrażam sobie co będzie jak "Supernatural" się kiedyś skończy :) uwielbiam Sama i Deana lepiej dobrać ich nie mogli :)
Dokładnie! Genialny serial w ogóle tez sobie tego nie wyobrazam :D Sam i Dean to świetny duet no i jeszcze Crowley - uwielbiam jego teksty :D