Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97141
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Co ile ukazuje się nowy odcinek 9 sezonu?

ocenił(a) serial na 10
patruu1990

co tydzień w środe będzie na t

Replikant1

może jestem traszkę do tyłu ale na t?

patruu1990

ogólnie ściągam odcinki a nie oglądam w necie

ocenił(a) serial na 10
patruu1990

Nowe odcinki są w każdy wtorek o 9, w Stanach oczywiście. W Polsce jest już wtedy środa, godzina 3 w nocy i o tej porze można je obejrzeć na livestreamie. Nowy odcinek będzie w najbliższy wtorek, a później dwutygodniowa przerwa olimpijska. Serial wraca dopiero 25 lutego.

ocenił(a) serial na 10
deathmaster

Przerwa olimpijska? No i zniszczyłeś/aś mi dobry humor. Mam nadzieję, że to będzie już ostatnia dłuższa przerwa do końca sezonu.

ocenił(a) serial na 10
deathmaster

Kolejna przerwa? Kuuuuuuurde.. Jakbym się niewystarczająco naczekał przez święta..

ocenił(a) serial na 10
Klakson69

No niestety, nikt w Stanach nie będzie oglądał seriali, gdy zamiast tego mogą oglądać zmagania swoich reprezentantów na Olimpiadzie :D

deathmaster

szkoda iż tak długo ja dopiero dogoniłam zaległości a teraz pozostaje mi czekac

ocenił(a) serial na 10
patruu1990

he he ja tak samo dopiero nadrobiłam zaległości i tu przerwa. a znając mojego pecha to jak serial znowu normalnie ruszy to na nocki będe musiała chodzić do roboty heh :-) ale serial dobry i uzleżnia

ocenił(a) serial na 10
deathmaster

boże tyle czekania przez przerwe i znowu :(

ocenił(a) serial na 10
deathmaster

no bez jaj znowu przerwa!!!!!1111111111

Replikant1

powiedzcie mi jaki jest 9 sezon? :) kończę powoli 8 bardzo mi się podoba szczególnie po 7 który nie przypadł mi zbytnio do gustu :)

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Dla mnie pierwsza połowa była taka sobie. Bardzo podobały mi się tylko trzy odcinki z dziewięciu. Początek drugiej po świątecznej przerwie już lepiej, ale nie wiadomo, jak to dalej będzie, na razie były tylko trzy odcinki, następny jutro. Ogólnie uważam, że nieco gorszy od ósmego sezonu, ale nadal ekstra i na pewno lepszy niż siódmy.

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

zajebisty

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

Jak dla mnie lepszy niz 7 :) Znajdzie się kilka fajnych odcinków. Zobaczymy jak będzie dalej.

ocenił(a) serial na 9
deathmaster

O nieee :( Znowu trzeba będzie czekać

Martyna147

zostały mi jeszcze 2 odcinki i koniec 8 sezonu :) muszę chyba zwolnić... bo za niedługo nie będę miał co oglądać. Dzięki za opinie ;)

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

To jeszcze trochę masz do oglądania ;) Ja chyba w tej przerwie będę oglądać stare odcinki :D

Martyna147

Strasznie długa ta przerwa, teraz gdy dogoniłam odcinki to widzę jak bardzo wciągnął mnie ten serial wcześniej gdy chciałam to oglądałam a teraz ...
Muszę czekać ... a ciekawość jest jeszcze większa

patruu1990

ten serial się ogląda jednym tchem :)

Leo_Wyatt

PS: wiecie co z 10 sezonem? będzie na 100%? czy jak?

Leo_Wyatt

10 sezon ma być na pewno

Ja mam też jeszcze jedno pytanko na napisy długo czeka się do tych nowych odcinków

ocenił(a) serial na 9
patruu1990

Zazwyczaj pojawiają się w piątek. Trochę trzeba czekać.

Martyna147

to jeszcze nie tak źle ale muszę chyba sobie inne filmy ogarnąć może wy jakieś ciekawe polecicie albo seriale. Większość filmów jakie oglądałam w ostatnio to były nie warte ściągania

ocenił(a) serial na 10
patruu1990

Nowy Doctor Who :D Tylko proszę się nie zrazić pierwszymi odcinkami, po obejrzeniu pierwszego stwierdziłam że to dno i jakim cudem ma tylu fanów i takie oceny. Przełamałam sie, obejrzałam następne, a sezony 2-7 bły po prostu boskie :)

ocenił(a) serial na 9
patruu1990

Też tak miałam, jak zaczęłam oglądać to oglądałam sezon za sezonem a teraz czekam na wtorki :D

Martyna147

to pewnie jest kwestia przyzwyczajenia

patruu1990

skończyłem oglądać 8 sezon :) był megaaa! oglądało się go lekko i przyjemnie w przeciwieństwie do 7 i lewiatanów.

Leo_Wyatt

z tym się zgodzę sezon 7 był jednym z gorszych naprawdę ciężko się go oglądało! jedyną ciekawą rzeczą w sezonie 7 była tabliczka od boga i Kewin Tran

patruu1990

mam nadzieję, że 9 sezon nie będzie gorszy od 8 :)

Leo_Wyatt

jak na tą chwile nie jest źle ! ale jak już dogoni się odcinki boli to iż trzeba czekać na nowe

patruu1990

aaa :) to dlatego ja jeszcze nie zabieram się za 9 sezon..

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

Racja, mi też 8 sezon się dobrze oglądało a finał był bardzo dobry. Dużo lepszy niż 7 i te straszne lewiatany... :P
Mi w 7 sezonie się podobały halucynacje Sama z Lucyferem (odc. 7x15 i 7x17).

Martyna147

to fakt :) zgadzam się! 8 sezon oglądało się lekko i przyjemnie. Ciekaw jestem czy 9 będzie taki sam :)

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

Ostatnie odcinki w 9 sezonie to takie trochę zapychacze ale nie jest źle :) Ciekawe jak scenarzyści poprowadzą główny wątek, sądząc po nowym zwiastunie zrobi się ciekawiej ale trzeba czekać.... Ale myślę, że 9 utrzyma poziom jak 8 sezon :)

Martyna147

nie wyobrażam sobie co będzie jak "Supernatural" się kiedyś skończy :) uwielbiam Sama i Deana lepiej dobrać ich nie mogli :)

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

Dokładnie! Genialny serial w ogóle tez sobie tego nie wyobrazam :D Sam i Dean to świetny duet no i jeszcze Crowley - uwielbiam jego teksty :D

Martyna147

zgadzam się w pełni ;)

Leo_Wyatt

Crowley pasuje na demona jak mało kto