Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97104
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata
ocenił(a) serial na 9
10minut

tez wlasnie jestem ciekawa :D

ocenił(a) serial na 8
10minut

NIe mam pojęcia, ale ciężko teraz stwierdzić, bo nie wiemy czy ktoś umrze, ktoś zostanie gdzieś zamknięty czy wysłany jak Dean do Czyśćca czy Piekła, albo czy uda im się zamknąć bramy piekła... Po ostatnim odcinku możemy insynuować. ;)
Ale skoro w następnym odcinku mają dojść bogowie, to na prawdę nie wiem co wymyślą w 9 sezonie...

ocenił(a) serial na 9
Mery_98

Chyba byli już wszędzie, piekło czyściec, niebo. Zastanawiam się, gdzie jeszcze mogli by się zamknąć. xD No i co będzie jak zamkną bramy piekła? Chyba koniec serialu, no bo z kim będą walczyć, jak nie będzie demonów?

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Są również inne potwory. ;)

ocenił(a) serial na 9
Mala_Lady_Punk

No, ale już to nie to samo. Potrzebny jest jakiś nowy wielki wróg, a już większość pomysłów wyczerpali. :P

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Sa rozne mitologie i potwory o ktorych sobie sprawy nie zdajesz:) Ogolem moze to byc tez cos szokujacego. Jak np nowy, silny demon w ciele Johna. Jak by pomyslec caly dzien, to bym ci tyle fajnych pomyslow zapodal ze bania mala.

ocenił(a) serial na 10
Faster1611

Tak dokładnie, ja myślę że jeszcze możemy się zdziwić i to porządnie, bo nie wiadomo co przyjdzie do głowy scenarzystom, bo u nich to wszystko możliwe, ale ja jestem pozytywnie nastawiona i myślę że 9 sezon będzie równie świetny jak poprzednie :)