Od niedawna zaczełam oglądac ten serial i musze przyznac - jest świetny! Ale nie o to mi chodzi..
Chciałabym się spytac czy 9 sezon, który jak sied dowiedziałam powstanie, będzie ostatnim czy
też nie? Dr House miał 8 sezonów, to narawde sporo i nie zrobili 9. W SUPERNATURAL
natomiast jest ponad 8 i robią dalej. Tak sie zastanawiam czy bedą to jeszcze ciągnąc? (Ja
barzdo bym chciała. Oczywiscie.) Wie ktoś? No i właściwie podstawowe pytanie, które głównie
miałam zadac : Kiedy premiera 9? Gdyby ktoś mógł, poproszę o dokładną datę. Dzięki. :)
Aktorzy (Jared i Jensen) mają podpisane kontrakty na dwa sezony i najprawdopodobniej 10. sezon będzie ostatnim. Ale to jeszcze nie zostało oficjalnie potwierdzone.
I serial jest emitowany na The CW więc wiele zależy od jego oglądalności w USA jak np. w środku 9 sezonu okaże się że oglądalność spadła to zwyczajnie zmienią zakończenie i skończą na 9 sezonie. Stacja ta słynie z takich decyzji bo seriale mają dłuższe przerwy między odcinkami w ciągu całego sezonu(np. puszczą 8 odc. a później zrobią miesięczną przerwę jak w przypadku "Pamiętników wampirów") i większość odcinków powstaje na bieżąco.....