Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97116
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Komu z polskich aktorów przydzielilibyście następujące role :

Dean -
Sam -
Ruby -
Matka braci -
Ojciec Braci (John) -
Lilith -

Ja wiem, że na Sama dałbym Mikołaja Krawczyka, (foto : http://www.pierwszamilosc.yoyo.pl/tapety/mkg.jpg | nie ogladajcie jego zdjecia na filmweb bo jest z.e.s.r.a.n.e ). Jest bardzo podobny do Sama, i jakoś wydaje mi sie ze polski supernatural bylby z nim niesamowity ;].

ocenił(a) serial na 9
Bobey

Dean-Borys Szyc
Sam- Mikołaj Krawczyk
Matka- Joanna Brodzik
Fajnie by było jakby była polska wersja

patryk1305

Serial bardzo lubie i uważam że jest the best...Polska wersja bez przesady to już by była masakra i z tymi aktorami zaproponowanymi powyżej fu. Bez komentaża

ocenił(a) serial na 10
Hrabina

Zgadzam się. Nie warto nagrywać polskiej wersji. (Jeżeli Ci aktorzy, to za Johna dałbym p. Krzysztofa Krawczyka). Sorki, ale już nie mamy tak dobrych aktorów. A tak szczerze to p. Gajos byłby świetną propozycją dla roli Johna Winchestera:). Ehh... ale nie ma co. Ja bokotuje same mylenie o polskiej wersji :). Bez urazy.

pozdro

ocenił(a) serial na 7
Luku

Ja tez bym nie chcial to jest tylko gdybanie ktory aktor by nam odpowiadal, joanna brodzik na matke ^^ ? :D Gajos by byl swietny w roli Johna !

ocenił(a) serial na 8
Bobey

Idiotyczny temat. Po co takie głupie gdybanie. Polacy potrafią kręcić tylko telenowele, a proponowani przez was aktorzy są... Mikołaj Krawczyk? Daj sobie spokój.

ocenił(a) serial na 10
Bobey

Popieram wiekszość, czyli polskie " Supernatural " to by była głupota tak samo jak " Z Archiwum X "... Jeszcze M. Krawczyk na Sama ? Nieee ma takiej opcji...

ocenił(a) serial na 10
ankaa_

oby zadnemu producentowi nie przyszlo do glowy spieprzyc tak dobry serial nagrywajac go w polskiej wersji.... juz i tak wszystko po amerykancach sciagamy:/ a drugiego takiego serialu nikt nie wyprodukuje:)

ocenił(a) serial na 10
Bobey

ja bynm nie kombinowała z polską obsadą tych kolesi nie da się zastąpić ale jeśli już to deana mógłby zagrać zakościelny

ocenił(a) serial na 8
gocha313

jak dla mnie to właśnie Dean nie jest do zastąpienia przez nikogo...zresztą tak jak wszyscy...niestety w Polsce nie ma takich aktorów jak Jensen i Jared ( mam na myśli wygląd ;P )

Bobey

nie. nie. nie. i jeszcze raz nie! polska wersja w ogóle nie miałaby sensu, niech nawet nie próbują zepsuć czegoś tak świetnego! ehhh, a aktorzy których żeście wymienili do polskiej obsady, fuu. ja wiem, że każdy widzi to inaczej, ale mikołaj krawczyk podobny do sama? hahaha dobre sobie ;p wybaczcie ale NIE! ; ) aaaaaaaa 4 seria juuuuż za 9 dni! :D

martaa92

ah, dodam jeszcze..
Wy tu o podobieństwie (chociaż ja nie widzę żadnego! ;p)
a pomyślcie jaki byłby poziom gry aktorskiej tego serialu, omg ;o

jej, nawet by mi przez myśl nie przeszła polska wersja! brrr

ocenił(a) serial na 10
martaa92

o zgrozo, polska wersja?
My mamy aktorów?
Jedynie do Johna dopasować można jakiegoś aktora z prawdziwego zdarzenia a to co teraz serwują nam stację to to nie aktorzy. Za grosz talentu, a i żaden nie jest przystojny nawet (choć hot 13stki zawsze znajdą sobie jakieś 'ciacho')

ocenił(a) serial na 10
Bobey

ja uważam, że obsadzanie innych aktorów w tych rolach byłoby morderstwem dla tego serialu! nie da się zastąpić Jareda Padaleckiego, tym bardziej Mikołajem Krawczykiem! Jared jest najlepszy(pod każdym względem:))i niezastąpiony!:)
pozdro dla fanów Jareda i SN:*

użytkownik usunięty
Bobey

Tfu,tylko nie to!
Po pierwsze ''nasi'' aktorzy nie mają takich zdolności aktorskich,a po drugie polska wersja tylko zbeszcześciłaby oryginał xP
Dean,Sam jak i reszta ferajny są nie do podrobienia.I lepiej niech nikt nawet tego nie próbuje.A tym bardziej u nas.

ocenił(a) serial na 10
Bobey

Ja gdybym miala sobie porównywać polskich aktorów z amerykańskimi to jak najbardziej Jareda przypomina mi Mikołaj Krawczyk z wygladu : http://cdn20.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/135771/mikolaj_krawczyk_580x0_ro zmiar-niestandardowy.jpg