Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97082
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Promo 8x03

ocenił(a) serial na 9

http://www.youtube.com/watch?v=2u9AehTQdRI szczerze mówiąc, załamała mnie scena z psem i powrotem Sama do "normalnego" życia. ;/

nefera

Na szczęście to tylko wspomnienia, a nie teraźniejszość :P Poza tym sam Dean powiedział Samowi, ze ten i tak nie wróci do normalnego życia :P

nefera

Generalnie jeśli o mnie chodzi, to te flashbacki najbardziej mnie irytują, więc liczę, że będzie ich jak najmniej :P

cyrtad7

Ja tam chcę akurat więcej flashbacków z Casem, ale na szczęście wychodzi on już z Czyśćca w 7 odcinku, więc będziemy go widzieć w teraźniejszości :)

Luelle

No to czekam z niecierpliwością na 7 odcinek! ^^ Więcej Casa oznacza, iż twórcy poszli po rozum do głowy xD

cyrtad7

Zgadzam się :D Zawsze dziwiło mnie to, że w taki beznadziejny sposób traktują jedną z najbardziej lubianych postaci. Rok temu Castiel wygrał nagrodę dla najlepszej drugoplanowej postaci, a oni w 7 sezonie prawie w ogóle nie używali... Dlatego cieszę się, że będzie go teraz więcej i znów będzie przypominał Casa z 4 i 5 sezonu :) Choć teraz Cas będzie dopiero w 5 odcinku, eh... Co zabawne - ostatni odcinek miał największą oglądalność od 2 lat, więc jednak widać, że ludzie kochają Casa :P