Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97101
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Czy warto dalej oglądać ten serial? Ja przestałem od momentu kiedy zmienił się scenarzysta na
jakąś babkę, która wymyślała głupoty pokroju zabójczy płyn do dywanów czy jakiś tam inne
chemikalia użytku domowego na lewiatany czyli istoty tak potężne, że demony i anioły zjadały na
śniadanie. Po prostu ten bezsens tak mnie raził, że porzuciłem oglądanie tego serialu na 5 czy 6
sezonach (nie pamiętam dokładnie). Teraz przypomniałem sobie i widzę, że jest już 9 sezon a więc
coś się dalej kręci, coś się dzieje... Tylko pytanie czy warto? Czy dalej są głupoty pokroju domestos
na lewiatana :/??? Z góry dzięki za odpowiedź

Rock93

7 sezon może jest gorszy ale 8 jest zajebisty!

ocenił(a) serial na 10
10minut

Fakt faktem serial od 6 sezonu się trochę popsuł ale ot co jak lubisz takie klimaty jak SPN to oglądaj chociażby dla zabicia nudy jak to często w serialach bywa jeden odcinek słabszy drugi lepszy ale mimo wszystko myślę że warto.

ewela_mal

No ja właśnie oglądałem kilka odc 6 albo 7 sezonu nie pamiętam dokładnie, który to był ale była tam akcja z tymi lewiatanami i żenującym sposobem na nie i nie przestałem go oglądać na podstawie 1-2 skopanych odcinków tylko chyba z pół sezonu dałem rade obejrzeć. A co do oglądania supernatural dla zabicia nudy... Oglądam jeszcze the walking dead, spartakusa, wikingów no i dzisiaj zacząłem od nowa gre o tron bo też przerwałem w sumie nie wiem czemu więc na nude zbytnio nie mam co narzekać. Chciałem po prostu zapytać czy serial to dalej taki sam chłam jak wcześniej dzięki nowej pani scenarzyste. Dzięki za wasze odpowiedzi i czekam dalej może ktoś jeszcze coś ciekawego napisze :)

ocenił(a) serial na 10
Rock93

"domestos na lewiatany" był faktycznie dziwnym pomysłem ;D
w 8 sezonie lewiatanów praktycznie nie ma, tylko w czyśćcu. pojawiają się nowe wątki, postacie stare i nowe. ta seria (póki co, a widziałam już 18 odcinków) jest o niebo lepsza. owszem są gorsze momenty rodem z telenoweli ale z czasem one przestają się pojawiać. były odcinki cholernie dobre do których wracałam ;D
jedynie co to Crowley - władca piekła - a z 2 Winchesterami sobie nie umie poradzić ;D
oglądaj bo naprawdę warto (1 odc ciut gorszy). właściwie to możesz zobaczyć 3 ostatnie odcinki 7 serii by było wiadomo o co chodzi w 8

alfa940

Dzięki za odpowiedź alfa940 :). Chyba wrócę do świata supernatural :D!