Nie uważacie, że umieszczenie Lucyfera jako postać graną przez Jareda jest spoilerem? Dla osób które nie obejrzały jeszcze 5 sezonu to zwyczajne psucie finału. Również bez sensu jest wg mnie wzmianka o Garym Frankle, który pojawił się tylko w jednym odcinku, albo o Ezekielu który nigdy przecież nie pojawił się nawet w serialu, tylko typ który się za niego podawał... Może powinno się usunąć te wszystkie "dodatkowe" postaci?
Prawdę mówiąc wcześniej nie zwróciłem na to uwagi (albo za rzadko tu wchodzę, albo wcześniej tego nie było) ale osobiście uważam, że wszelkie informacje dot. postaci mniej lub bardziej pobocznych/epizodycznych, granych również przez aktorów pierwszoplanowych powinny zostać usunięte. Jared Padalecki to Sam Winchester i tyle wystarczy, w końcu to jest jego postać główna. To samo z Mishą Collinsem.. Serio, w tak bezczelny sposób obwieścić wszystkim, że jest/będzie Lewiatanem? ;x
Równie dobrze może od razu walnijmy gdzieś na froncie wielki spoiler tego, co się dotychczas wydarzyło, najlepiej do opisu serialu, zeby nikt nie przegapił - -'
Próbowałem to usunąć, ale chyba jakiś admin musi to zatwierdzić, nie wiem, nie znam się na edytowaniu filmweba.
zgadzam się z założycielem tematu.. takich rzeczy być nie powinno bo można popsuć sobie przyjemność oglądania szczególnie 5 sezonu :)
Nie masz co podbijać, na filmwebie masz informacje AKTUALNE, to że ktoś zaczyna teraz oglądać serial, który istnieje od 2005 roku, jest jego problemem, tak jak napisałem wcześniej, na filmwebie masz aktualne informacje.