Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97082
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Nie podoba mi się jak potraktowano Sarę z pierwszego sezonu (tą z odcinka o mordercy z obrazu). Wyglądało na to, że to co łączyło ją z Samem było poważniejsze niż inne tego typu historie, ponadto została wspomniana parę razy w następnych odcinkach, co z innymi dziewczynami się nie zdarzało. Tak więc po drugim sezonie chyba sobie uświadomiłem, iż ona nie wróci, ale jednak aż do końca siódmego gdzieś miałem jakąś nadzieję. Napiszcie, że się zgadzacie :(

ocenił(a) serial na 8
_Tymon_

1 sezon kiedy to było... ;D przypuszczam ,że wszyscy jak ja nawet nie pamiętają jak Sarah wygląda ;)

ocenił(a) serial na 9
kamil665544

dla mnie Sara z pierwszego sezonu podobna jest troche do Ewy Farny :D zgadzacie sie czy tylko mi sie tak wydaje? :)

_Tymon_

musiałam chwile pomyśleć zanim sobie uświadomiłam o jaką dziewczynę chodzi. oh i dobrze, że nie wróciła i nie wróci, bo bardzo działała mi na nerwy.

ocenił(a) serial na 9
_Tymon_

To samo można powiedziec o jednoodcinkowej dziewczynie Deana z 13 epizodu pierwszego sezonu, była gadka że była dla niego naprawdę ważna i mu na niej zależało, spotykali się więcej niż raz, powiedział jej kim jest i czym się zajmuje blabla i wynikało, że to było poważniejsze uczucie. A tu w 3 sezonie nagle przypomina mu się wizyta w jakimś mieście sprzed wielu lat i Lisa - przygoda na jedną noc i niespodziewanie, przynajmniej dla mnie, staje się ona niemalże wyśnioną ukochaną. Jak dla mnie to mało wiarygodne i chyba to jego uczucie i przywiązanie nie wynikało z niczego poza zmęczeniem, potrzebą wytchnienia przy kimś z normalnym życiem i przy rodzinie, nawet jeśli nie swojej.