Mam ostatnio sporo czasu (urlop) i szukam jakiegoś innego serialu w podobnej tematyce bądź
nawet nie koniecznie! Myślę że skoro Nie z tego świata wam się podoba jak i mi to pewnie jesteście
w stanie polecić mi jakiś inny serial! trzeba jakoś wypełnić czekanie na nowe odcinki
Tajemnice Smallville... serial ma chyba 10 sezonow,bardzo ciekawy serial,wciaga tak samo jak supernatural,a moze nawet i bardziej ; ) ciezko mi wybrac ktory jest ciekawszy,a jestem wielkim fanem ich obu.
Pamietniki Wampirow,duzo osob uwaza ,ze to romansidlo dla malolatow,nie zgadzam sie z tym... wiec takze polecam.
Doktor Hause ; ) ale to pewnie ogladalas ; _)
Nastoletni wilkołak. jestem na 2 sezonie,serial ciekawy ,ale nie ma co porownywac do pierwszych dwoch wymienionych prze zemnie seriali... po prostu gorsze loty.
Pamiętniki Wampirów robią się coraz gorsze z sezonu na sezon (a już początkowo są dość słabe, bo romans w nich zawarty jest mdły i przesłodzony), natomiast Teen Wolf ma tendencje wzrostową i to bardzo! W Nastoletnim Wilkołaku są o wiele ciekawiej zarysowane postacie i co najważniejsze lepiej grane. Dużo akcji i dobry humor jak w SPN. Pierwszy sezon pamiętam może mnie mało przekonywał, ale im bliżej finału sezonu tym było lepiej, natomiast obecny 3 sezon jest świetny i nie mogę się doczekać każdego kolejnego odcinka, czego już nie czuję przy oglądaniu Winchesterów niestety :)
Ravenswood. Z tym, że jest to nowy serial i ma zaledwie 1 sezon. Ogólnie opowiada on o pakcie, który został zawarty przez jedną z miejscowości w czasie II wojny światowej (?). W zamian za życie 5 dzieci wszyscy żołnierze wracali cali i zdrowi do domu. Akcja ma miejsce w czasach współczesnych, kiedy powraca z wojny matka jednej z głównych bohaterek. W wypadku samochodowym, w którym bierze udział 5 osób, ginie tylko jedna. Jej dusza (i nie tylko jej) utknęła na cmentarzu, na którym znajduje się dom pogrzebowy. Pozostali próbują złamać pakt. Na początku przypominało mi "Oszukać przeznaczenie". Teraz z odcinka na odcinek staje się coraz mroczniej i ciekawiej.Przejrzałam już sporo seriali o tematyce podobnej do SPN i ten jedynie przykuł moją uwagę. Tylko, że to jest spin off Pretty Little Liars więc na początku trochę dziwnie się oglądało, bo miałam wrażenie, że dużo mnie ominęło :D
sorki, że zmieniam temat ale to dla mnie ważne, jestem obecnie na 6 sezonie i mam pytanie czy jared jest nadal samem czy jednak lucyferem?bo zachowuje się inaczej?
Jest nadal Samem. To jego ''dziwne'' zachowanie zostanie wyjaśnione w późniejszych odcinkach.