Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97141
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Mam ostatnio sporo czasu (urlop) i szukam jakiegoś innego serialu w podobnej tematyce bądź
nawet nie koniecznie! Myślę że skoro Nie z tego świata wam się podoba jak i mi to pewnie jesteście
w stanie polecić mi jakiś inny serial! trzeba jakoś wypełnić czekanie na nowe odcinki

ocenił(a) serial na 10
patruu1990

Tajemnice Smallville... serial ma chyba 10 sezonow,bardzo ciekawy serial,wciaga tak samo jak supernatural,a moze nawet i bardziej ; ) ciezko mi wybrac ktory jest ciekawszy,a jestem wielkim fanem ich obu.
Pamietniki Wampirow,duzo osob uwaza ,ze to romansidlo dla malolatow,nie zgadzam sie z tym... wiec takze polecam.
Doktor Hause ; ) ale to pewnie ogladalas ; _)
Nastoletni wilkołak. jestem na 2 sezonie,serial ciekawy ,ale nie ma co porownywac do pierwszych dwoch wymienionych prze zemnie seriali... po prostu gorsze loty.

Salvatore20

dzięki n pewno z tych coś wybiorę

ocenił(a) serial na 8
Salvatore20

Pamiętniki Wampirów robią się coraz gorsze z sezonu na sezon (a już początkowo są dość słabe, bo romans w nich zawarty jest mdły i przesłodzony), natomiast Teen Wolf ma tendencje wzrostową i to bardzo! W Nastoletnim Wilkołaku są o wiele ciekawiej zarysowane postacie i co najważniejsze lepiej grane. Dużo akcji i dobry humor jak w SPN. Pierwszy sezon pamiętam może mnie mało przekonywał, ale im bliżej finału sezonu tym było lepiej, natomiast obecny 3 sezon jest świetny i nie mogę się doczekać każdego kolejnego odcinka, czego już nie czuję przy oglądaniu Winchesterów niestety :)

ocenił(a) serial na 8
patruu1990

Ravenswood. Z tym, że jest to nowy serial i ma zaledwie 1 sezon. Ogólnie opowiada on o pakcie, który został zawarty przez jedną z miejscowości w czasie II wojny światowej (?). W zamian za życie 5 dzieci wszyscy żołnierze wracali cali i zdrowi do domu. Akcja ma miejsce w czasach współczesnych, kiedy powraca z wojny matka jednej z głównych bohaterek. W wypadku samochodowym, w którym bierze udział 5 osób, ginie tylko jedna. Jej dusza (i nie tylko jej) utknęła na cmentarzu, na którym znajduje się dom pogrzebowy. Pozostali próbują złamać pakt. Na początku przypominało mi "Oszukać przeznaczenie". Teraz z odcinka na odcinek staje się coraz mroczniej i ciekawiej.Przejrzałam już sporo seriali o tematyce podobnej do SPN i ten jedynie przykuł moją uwagę. Tylko, że to jest spin off Pretty Little Liars więc na początku trochę dziwnie się oglądało, bo miałam wrażenie, że dużo mnie ominęło :D

ocenił(a) serial na 10
patruu1990

sorki, że zmieniam temat ale to dla mnie ważne, jestem obecnie na 6 sezonie i mam pytanie czy jared jest nadal samem czy jednak lucyferem?bo zachowuje się inaczej?

ocenił(a) serial na 8
klaudia123_filmweb

Jest nadal Samem. To jego ''dziwne'' zachowanie zostanie wyjaśnione w późniejszych odcinkach.

ocenił(a) serial na 10
Lexa17

ok dziękuję, na razie doszłam, że nie ma duszy

ocenił(a) serial na 10
patruu1990

pamiętniki wamirów, roswell,czarodziejki, tajemny krąg

ocenił(a) serial na 8
patruu1990

doctor who

Lisa_S

Bates Motel polecam! :)