Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97082
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

http://www.youtube.com/watch?v=gldzCiP9o9k&feature=player_embedded

Co wy na to? Ja nie wytrzymam, te trzy tygodnie będą się okropnie dłużyły. Misha wraca i zastanawia mnie ten szpital... Może to ten, w którym urzędują lewiatany (widzimy Dean'a bijącego się z jakimś lekarzem, nie sądzę aby to był normalny lekarz)? To oznaczałoby, że ich sprawa może się w końcu ruszyć i najwyższy czas, bo już niedługo koniec sezonu... No i kurczę, Misha! Tak się cieszę, że wraca do serialu, mam nadzieję, że na długo.
I ostatnia sprawa: ten dzieciak. O co chodzi? Kolejny prorok? A może antychryst? Fajnie byłoby znów zobaczyć tak potężną postać.

Coś czuję, że odcinek może być najlepszym, jak do tej pory.

ocenił(a) serial na 10
Mala_Lady_Punk

W szpitalu chyba będzie jakaś akcja. W zwiastunie najpierw Dean bije się z lekarzem, a potem jeszcze pokazany jest Sam na łóżku(chyba szpitalnym).
W ogól ten zwiastun jest świetny i Misha ;o. Oh my Chuck, nie mogę uwierzyć, że każą nam czekać 3 tygodnie, co za chamstwo ;/.

ocenił(a) serial na 9
atagerka

Dokładnie, może kolejny potwór ukrywa się w szpitalu? Ja chciałabym, aby chodziło o lewiatany...
No i właśnie Misha... Ciekawe czy to będzie Cas, Jimmy czy lewiatan? I mam nadzieję, że pojawi się na początku, lub chociaż w środku odcinka, a nie na samym końcu...
Jeszcze jestem ciekawa tej baletnicy. Ślad krwi wygląda co najmniej dziwnie (tak, jakby coś spadło z góry) i w ujęciu gdzie pokazane są baletki to w tle widać jakąś postać. Podejrzewam, że to będzie główna sprawa braci, lecz coś pójdzie nie tak i obaj wylądują w tym cholernym szpitalu...
Ale ci co każą nam czekać do marca, to zwykłe potwory! -.- Mam nadzieję, że ta przerwa jest ostatnią.

ocenił(a) serial na 10
Mala_Lady_Punk

Sądząc po ubiorze i minie to nie Cass, hmm... może Jimmy? Ale do kogo on się odwraca? Na pewno nie do Winchesterów, chyba, że Sam już tak bardzo zapuścił włosy ;P.
Jak zobaczyłam za pierwszym razem zwiastun, to myślałam, że ta baletnica to Natalie Portman w "Czarnym Łabędziu" ;p.

ocenił(a) serial na 10
atagerka

to samo skojarzenie o baletnicy:D
nie wiem czy widzieliście już to: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OTsSZ_wpoW0 ten filmik i muzyka z incepcją znowu skojarzył mi się :D ale 100 razy lepsze oczywiście. Taki road so far dla Casa.

ocenił(a) serial na 9
dreamseal

Ja widziałam, myślę, że to jeden z lepszych fan-made'ów. Choć może myślę tak dlatego, że wykorzystano moje ulubione sceny. Chciałabym, aby Castiel wrócił i był taki jak w piątym sezonie. Np. ta scena: http://www.youtube.com/watch?v=62Cdfh5zftM była epicka ^^

ocenił(a) serial na 10
dreamseal

Jeszcze nie oglądałam incepcji, ale filmik fajny. Mogliby go w tv puścić przed tym odcinkiem :).

ocenił(a) serial na 9
atagerka

Sammy musiałby trochę się zdeptać ;)
Kimkolwiek Misha nie będzie cieszę się, że wraca bo go lubię. Jednak mam jakąś znikomą nadzieję, że to będzie Castiel, bo ta postać (oprócz Casa-Boga) była chyba najlepsza. I zasługuje na bardziej "epickie" zejście... No nic: pożyjemy, zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
Mala_Lady_Punk

Wygląda na to, że poczekamy cały miesiąc ;(. Jak ja nie znoszę tych przerw !

http://www.forum.supernatural.com.pl/viewtopic.php?t=12795

ocenił(a) serial na 9
atagerka

Nosz, co za chamstwo! CW leci w kulki normalnie...
A ja już mam tu taką teorię fajną: Castiel wróci, ale straci łaskę. Ot taka durna myśl, będzie aniołem, ale nie będzie o tym pamiętał (podobnie jak Anna). A teraz będę musiała czekać do szesnastego... Krówka!

ocenił(a) serial na 10
Mala_Lady_Punk

Gdzieś czytałam [SPOILER], że Castiel nie będzie nic pamiętał( tzn. nie wiem czy Castiel, ale nie wiem jak go teraz nazwać ;d) , więc może rzeczywiście tak będzie. Ale podobno to nie będzie Cass tylko nowa postać, więc trudno powiedzieć, zobaczymy.

atagerka

Mam nadzieję , że ta miesieczna przerwa zaowocuje w końcu jakimś na prawdę zwalającym z nóg odcinkiem , zwiastun jak na razie bardzo ale to bardzo ciekawy ale oby tylko na tym ciekawym zwiastunie się nie zakończyło ....

ocenił(a) serial na 9
atagerka

Ja czytałam, że to będzie "nowy Castiel". Stąd mój pomysł o straconej łasce (co by w sumie pasowało, zważywszy na to, co wyczyniał Cas w szóstym sezonie). Przekonamy się za miesiąc, podobnie jak angela mam nadzieję, że to będzie coś świetnego, a nie bubel ;)
A tak wracając do tego, do kogo odwraca się Misha- ta postać po lewej to Dean, tylko pytanie kto jest po prawej? Na forum Supernatural ktoś podrzucił pomysł, że to Ruby, co raczej jest niemożliwe, bo ona nie żyje... Poza tym ktoś zwrócił uwagę na to, że Castiel (czy kto to tam jest) ma taką minę jakby został przyłapany na gorącym uczynku...
W związku z tym mam jeszcze jedną teorię: Co wy na to, że Cas (przyjmijmy, że to rzeczywiście on) już od dłuższego czasu jest żywy, tylko "niewidzialny" (tak jak w szóstym sezonie) i to on pomagał braciom (np. przesunięty papier)? Tylko ze względu na swoje zachowanie bał się ujawnić, bo bał się, że Winchesterowie mu nie wybaczą. A teraz został "nakryty" przez Deana (to MUSI być Dean)?
Tak, ja po prostu bardzo chcę, żeby Supernatural było starym Supernatural i aby "wskrzeszono" Castiela, Gabriela, Balthazara i Bobby'ego. ^^ To chyba jedyny serial, w którym nienawidzę gdy postacie giną... I to zawsze moje ulubione. Aż się boję o Crowleya i Deana. ;)

ocenił(a) serial na 10
Mala_Lady_Punk

Pomysł jest dobry, ale skoro straciłby łaskę to chyba nie pamiętałby Deana i Sama, chyba, że mają z Deanem aż taką silną więź, bo w którymś odcinku było to powiedziane ;).
Jest też następna opcja - Dean wyszedł sobie z jakąś laską, Castiel był zazdrosny, więc się pokazał i teraz będzie Destiel xd.

ocenił(a) serial na 9
atagerka

Ta teoria była inna, tzn. porzuciłam na chwilę tę z łaską, na rzecz tej o niewidzialnym Castielu, czyli Cas pamiętałby wszystko. Wiem, już kombinuję jak koń pod górę, ale naprawdę nie mogę się doczekać tego odcinka. ;)

ocenił(a) serial na 10
Mala_Lady_Punk

Aaa, to przepraszam, ja wszystko pokręciłam ;P. Też nie mogę się doczekać.

Mala_Lady_Punk

Mala_Lady_Punk masz świetną teorię , oby się sprawdziła ^^ Ale skoro Castiel ma mieć amnezje ... Co do tego , że w scenie gdzie widać Castiela to na bank stoi tam Dean i jakaś babka , ale ma wrócić Meg , więc może to ona stoi obok Deana :)

ocenił(a) serial na 9
angela_34

Dzięki, teorii mam wiele, a kolejne coraz bardziej niemożliwe ;)
Ja też myślałam, że to Meg. Podobna do niej... Tylko co ona tam robi?

ocenił(a) serial na 10
Mala_Lady_Punk

Moim zdaniem możliwe jest że to już nie będzie Cas a jedynie ktoś kto przyjmie jego wygląd (lub też będzie nosił to samo ludzkie wdzianko).

ocenił(a) serial na 10
Mala_Lady_Punk

O ile się nie mylę to anioł sam musi wydrzeć z siebie łaskę aby ją stracić.
Nie wiem skąd pomysł że Cas miałby stracić łaskę przez to co robił w 6 sezonie?
Lucyfer ma chyba więcej na sumieniu a mimo to wciąż ma łaskę.

ocenił(a) serial na 9
Spicke

To była taka luźna myśl. ;)

Mala_Lady_Punk

Może wreszcie akcja ruszy z kopyta, bo minęło już 15 odcinków i akcja z lewiatanami nie idzie do przodu.
No i Cass, warto czekać.