Szukam napisów 9x13 
Pewnie troszkę na nie poczekam ale gdybyście wiedzieli coś dajcie znać 
dzięki
wy dalej z tymi napisami ? jak wyjda to wyjdą na napi...projekt jak zawsze ! co wam da pisanie ze szukacie napisów ?
Zazwyczaj są mniej więcej właśnie o takiej porze, czyli późnym wieczorem w czwartek. Czasami są dopiero po północy, czyli już w piątek. Najpóźniej jutro rano powinny być.
Wkurzające jest po prostu to, że 90% seriali tego typu ma napisy w ten sam dzień lub rano nazajutrz. Tylko ze SPN jest tyle czekania. 
Nie mówię, jestem im cholernie wdzięczna za napisy (po angielsku to może zrozumiałam 2/3), ale było kiedyś lepiej terminowo.
Masz rację. Za czasów takich seriali jak LOST czy Prison Break napisy były zawsze tego samego dnia, w którym dany odcinek ukazywał się w Internecie. Teraz do takiego The Walking Dead też ukazują się szybko. A Supernatural i Person Of Interest dwa albo trzy dni czekania - pewnie dlatego, że te dwa seriale ta sama osoba tłumaczy.
Na stronie w spisie odcinków jest napisane że napisy będą następnego dnia po ukazaniu się odcinka ale zawsze pojawiają się poźniej. Chociaż jeśli chodzi o tłumaczenie to myślę że warto czekać, wolę obejrzeć z napisami i wiedzieć o co chodzi niż bez bo mój angielski nie powala... ;)
W przypadku odcinka 13 chyba postanowili pobić rekord oczekiwania na napisy... 
A TVD miało napisy po +/- 5 godzinach. Życie jest niesprawiedliwe.
Osoby, które wcześniej tłumaczyły Supernatural przestały bo grupa H zaczęła tłumaczyć. Reszta odpuściła. teraz grupa H tłumaczy jak tłumaczy. Jeżeli nie mają czasu i mają inne chodliwe seriale mogliby zrezygnować z ich tłumaczenia. Na pewno ktoś inny by się tym zajął. Z tego co pamiętam to kiedyś Morrgana na chom. tłumaczyła.