Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97104
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Twórcy mogliby skończyć ten serial i zrobić jakiś podobny .Wiadomo że jak zwykle wszystko kręci się wokół kasy .Jest oglądalność to kręci się do póki coś z tego jest.Szkoda bo wiele seriali zamkniętych wcześniej bez niepotrzebnego wymyślania np. LOST byłoby o wiele lepszych w odbiorze .

terron

W moim przypadku Lost zakończył się na 4 sezonie, ale z przyzwyczajenia obejrzałam jeszcze 5 i żałuję, bo przez to serial stracił w moich oczach.Co do Supernatural - uważam podobnie, pierwsze 4 sezony były bardzo dobre, ale ten 5 jeszcze jakoś oglądam, powoli, bo już trochę przynudza, ale oglądam i zobaczę co będzie dalej. Jeżeli na prawdę będzie źle to chyba na tym 5 sezonie skończę. ;)

ocenił(a) serial na 8
klaudia041

Generalnie podoba mi się tylko główna historia .Poboczne duchy i inne stwory jakoś do mnie nie przemawiają .W sumie zawsze jest jeden i ten sam schemat w jednej grupie odcinków .Można by zamiast tasiemca zrobić mocny dramat bez durnych wątków pobocznych.A co do lost .Tamten skończył się na 2 sezonie.Kilka ciekawych wątków potem jedna kaszanka z mózgu biednego widza.

terron

Mi się tam dalej podoba, może i niektóre odcinki nudne, ale się nie zniechęcam. Obejrzę choćby było 100 sezonów, bo w sumie głupio tak kończyć serial, który się zaczęło...