Siemka.
Przyznaję się bez bicia, że nie sprawdzałam czy taki temat już był. A że mam przeczucia że
pewnie gdzieś w otchłani jest podobny to z góry przepraszam nadwrażliwców ; D
Nudno i pomyślałam, że założę nowy temat dotyczący waszego ulubionego sezonu : D Więc
dzielić się śmiało wrażeniami i spostrzeżeniami.
tak więc pisać śmiało : D pozdrawiam ^^
PS Osobiście uwielbiam 4. Najlepszy, gra ich jest świetna, fabuła, postacie, pojawienie się
Cassa : D Wszystko.
Nie potrafię wybrać:Ten z Lilith,ten kiedy Sam pije krew demona i ma moce ^^ oraz ten z jeźdźcami apokalipsy :) tyle tego było że już nie wiem co kiedy było ...xD
Wątek co Sami piję krew tak mnie wkurza... boniu :C jeszcze ta durna demonica... ale nic : D Hahah też tak mam : D jedyny serial co mam w miarę poukładane co i jak ^^
Już się nie rozeznaję w tych sezonach ;) Ale dla mnie też najlepszy był z Jeźdźcami Apokalipsy xD Najgorszy - z Lewiatanami.
Asieek, zgadzam się z Tobą, wątek z Samem pijącym krew też mnie strasznie wkurzał (tak jak ta jego - UWAGA SPOJLER - ciągła chęć zrezygnowania i posiadania "normalnego życia" - po tylu sezonach to jest po prostu nudne).
jej : D w końcu ktoś kto ma podobny pogląd : D z tego co czytałam większości się podobał ten motyw o.0
a mnie własnie ten motyw lewiatanów przerażał, bo w sumie przedstawiał sytuację obecną. Tyle, ze (pewnie) bez Lewiatanów a durnymi i egoistycznymi ludźmi :)
Ulubione sezony to zdecydowanie 4 i 5 (Castiel! :D)
A 7 sezon jest jak dla mnie najgorszy. Porażka :P
Na razie trudno mi ocenić 8 sezon po 3 odcinkach :P Ale mam pewne nadzieje co do sezonu 8, bo np powraca Cas w starym, dobrym stylu z 5 sezonu :) Trench coat, przekrzywiony niebieski krawat i Team Free Will razem na śledztwie (Cas jeżdżący z braćmi w impali...! :D), więc wolę ocenić ten sezon, gdy się rozkręci :D
4 i 5 sezon to były dla mnie 2 najlepsze sezony przebijające na głowę wszystkie inne seriale jakie kiedykolwiek oglądałem, miazga. Wątki aniołów, ich przedstawienie, Cass, Alastair i można tak wymieniać i wymieniać :P S04E10 najlepszy odcinek całej serii dla mnie ;p