Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97104
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Witam, jeszcze nie zabrałem się za ten serial ale zamierza, moje pytanie jest takie - czy są tu
jakieś wątki miłosne? Albo lepiej, kiedy łowca demonów (bo to są główni bohaterowi, right?)
zakochuje się przez przypadek w jakimś wampirze czy cuś??

ocenił(a) serial na 8
MichaelVonChrzanowsky

Na oba pytania odpowiedź brzmi "tak" ;-)

kamil665544

Nie zgadzam się, autor tematu zapewne pisząc "wątki" ma wyobrażenie akcji rozciągniętej na kilka/kilkanaście odcinków albo i dłużej. Tu takich rzeczy nie ma, sporadyczne zauroczenia, z których jednak bohaterowie otrząsają się w czasie jednego odcinka, bo trzeba jechać dalej i ratować świat, a nie się roztkliwiać.

ocenił(a) serial na 8
MichaelVonChrzanowsky

Tak naprawdę nie ma rozbudowanych wątków miłosnych. Osobiście bardzo to sobie cenię, bo gdybym chciała obejrzeć romansidło, to wybrałabym inny serial. Jeden taki odcinek z nutą zauroczenia, a potem pakowanie manatków i dalsza jazda w nieznane. Nasi chłopcy nie mają czasu na romanse, świat się przecież sam nie uratuje. Cała magia tego serialu polega na braterskich więzach krwi i zwalczaniu potworów, które staną im na drodze. Poza tym scenarzyści chyba nie lubią kobiet - rzadko którąś polubiłam...
Co to pytania o zakochania się w jakimś potworku: SPOILER: było coś takiego, i chodziło o panią wilkołak...

Lexa17

Hmm z jednej strony szkoda, bo bardzo lubię takie połączenia zakazanej miłości a z drugiej? Tak czy siak dzięki :)