Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97141
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Ja w 2012, więc za bardzo się nim nie naciesze skoro jeszcze jeden sezon i koniec.

użytkownik usunięty
pimpek12

12 grudnia 2013 ;).Dzisaj zacząłem 8 sezon.Różne były opinie o serialu po 5 sezonie,ale jak na razie jest ok.

ocenił(a) serial na 10
pimpek12

ja w 2009 tak na wyrywki, ale w 2011 roku wróciłam do serialu, obejrzałam sobie wszystkie serie i zaczełam regularnie śledzić losy Sama, Deana :-) mi jest przykro że za rok koniec serialu :-( może ten spin off będzie jakiś ciekawy ale supernatural nic nie zastąpi ;-(

ocenił(a) serial na 9
ziuta052

Skad wiesci, ze koniec serialu za rok? Poki co niedawno Jared Padalecki zapowiedzial na twitterze, ze powstanie 10 sezon i tyle.

ocenił(a) serial na 9
ziuta052

ostatnio na funpage'u supernatural ten cały "szef" CW powiedział dopóki supernatural będzie utrzymywało się z oglądalnością itd może lecieć sobie ile chce :) także nikt nie powiedział że po 10 sezonie akurat bedize koniec . wątpie żeby Kripke zrezygnował z dobrze dochodowego serialu :)

ocenił(a) serial na 10
benjohnson123

fajnie by było gdyby zdecydowali się zostawić serial dłużej, chociaż od ponad dwóch lat wśród ekipy supernatural mówi się że serial zakończy się na 10 sezonie, ale może to poprostu plotka :-)

ocenił(a) serial na 9
ziuta052

no ale żeby serial utrzymał oglądalność to na 11 sezon i ciąg dalszy musieliby naprawde konkretne wątki wymyślić :D jednak jestem za dla mnie serial moze leciec jeszcze 10 sezonów

ocenił(a) serial na 10
pimpek12

Ja w 2013

ocenił(a) serial na 9
pimpek12

Wrzesień 2013 :)

ocenił(a) serial na 8
pimpek12

W 2008 roku i mimo że w kilka wakacyjnych dni obejrzałam 3 sezony to nie czułam znudzenia, i nie mogłam się wtedy doczekać kolejnego sezonu.

ocenił(a) serial na 8
pimpek12

W 2009 chyba. Czwarty sezon oglądałam już na bieżąco w każdym razie. Kompletnie nie mogę sobie przypomnieć jak to wtedy było, oglądać odcinek na tydzień.

ocenił(a) serial na 8
pimpek12

Na bieżąco oglądam od piątego sezonu, czyli od 2009.

ocenił(a) serial na 10
pimpek12

2006 rok. Przerwa po 5 sezonie, który moim zdaniem byłby najlepszym zakończeniem :D

pimpek12

Jakoś tak od 2006 około.

pimpek12

w TV od przypadku do przypadku od 2005 roku,
a potem hurtem w miesiąc nadrobiłam zaległości w 2012 w wakacyjnej przerwie między innymi ulubionymi serialami
- to cholerstwo jest mocno uzależniające, jak ktoś w innym temacie napisał "serial wirus" ;)

evo_33

Jak to zwykle ja - pomyliłam daty - widziałam pierwszy odcinek w TVN-ie w 2006 roku.
Start w 2005 wiązałby się z pobytem w Stanach ;)
a jeszcze nie miałam okazji zwiedzać tego rozległego kraju.

ocenił(a) serial na 9
pimpek12

Od Maja 2013 :) w miesiąc obejrzałam 8,5 sezonu ale przerwałam z powodu braku komputera i w sierpniu skończyłam :D

kamilcia_111

Oglądam od 2013 roku. I żałuje, że tak późno poznałam braci Winchester.
Zazdroszczę tym wszystkim, którzy cieszą się i fascynują tym serialem dużo dłużej niż ja. Straciłam tyle lat...

Nienor2606

od 2009 z przerwami, ale teraz wróciłam na stałe.

ocenił(a) serial na 6
pimpek12

styczeń 2014 :) I obejrzałam wszystko w trzy tygodnie :D

użytkownik usunięty
azoko

niezły rozmach masz ;) 9 sezonów połknąć w trzy tygodnie :)

ocenił(a) serial na 6

8 sezonów :)
9 sezon obejrzę jak już będzie cały.

pimpek12

Lipiec 2011

pimpek12

Lipiec 2007. Od 3 sezonu jestem na bieżąco.

ocenił(a) serial na 3
pimpek12

w 2012 roku spróbowałem, ale jakoś mi się nie spodobało. Jakoś nie lubię seriali z samymi facetami jako głównymi postaciami (wolę kobiety). Pewnie bardziej by mi sie to podobało, gdyby serial był o dwóch siostrach nie braciach (swoją drogą to seksistowskie, że w każdym takim serialu kobiet jest mniej niż facetów). Szkoda, że nie zrobili supernaturala dla facetów.

MistrzSeller

Zobacz sobie Sleepy Hollow - Siostry Abby i Jenny Mills to kalka braci. Tyle tylko, że widać to pod koniec sezonu, a możesz nie dotrwać, bo to dość kiczowata baja o apokalipsie. Powtórka z Supernatural tyle tylko, że bez rockowego poczucia humoru, za to w historycznych dekoracjach - ściąga dla amerykańskiego high school'u z "ojców założycieli".

ocenił(a) serial na 9
pimpek12

Wrzesień 2012

ocenił(a) serial na 8
pimpek12

Od maja 2013 i nie wiem jak wytrzymam przerwę w emisji od końca maja do początku października :/