Jak w temacie, nie boje sie zwykle horrorow ale np demony typu emilie rose to dla mnei zbyt chora jazdai wole takich rzeczy nie ogladac :P
Drugie pytanie czy warto? Ogladalem gre o tron ,spartakus, vikings, zakazane imperium, the oz, breaking bad, walking dead, SOA, sherlocka...
mowie co ogladalem bo chce wiedziec czy mnie czyms zaskoczy, bo trzeba duzo by to zrobic :D
Możesz śmiało zacząć oglądać. Pierwsze sezony mają swój klimat, ale nie powodują u mnie żadnych napadów strachu.
Wielu uważa, że sezon pierwszy i połowa drugiego jest schematyczna i nudzi trochę. Potwory tygodnia są często obecne i wątek główny jest trochę znikomy. Ale później można zatęsknić za tamtejszym klimatem. Potem jest tylko lepiej a sezony 4 i 5 są naprawdę genialne.
Cieszę się, że powstał tego typu serial. Wyjątkowi bohaterowie, niezapomniane dialogi, duża dawka różnorakich emocji oraz niesamowita muzyka. Soundtrack do serialu - pierwsza klasa. Przy okazji moja Play lista wzbogaciła się o kilka utworów, które po po prostu strasznie mi się spodobały. Obsada serialu, ich gra aktorska - widać, że wszyscy między sobą się świetnie dogadują i współpracują. Pojawia się również szereg drugoplanowych postaci, które ratują nieraz sytuacje i dają powiew świeżości. Uwielbiam ''Supernaturalowy'' koktajl humoru, dramatu i horroru, taki trochę gorzko-słodki wydźwięk niektórych scen/odcinków.
Dobra recenzja, w pełni popieram te wypowiedź. Serial skończył się na 5 sezonie.
jeśli oczekujesz czegoś lepszego niż to, co wymieniłeś wśród oglądanych - przeliczysz się. tasiemiec ciągnący się w nieskończoność, każdy odcinek jest do siebie zbliżony. pamiętam jak kiedyś się jarałam tym serialem, jak byłam młoda i głupia i niczego innego nie znałam :D a moja ocena jest na tyle wysoka chyba tylko z tego sentymentu. powtarzalne się schematy takie jak nadopiekuńczość jednego brata wobec drugiego, rozstania na 1-2 odcinki, śmierć obydwu milion razy i milion odrodzeń, humor typowo amerykański, z każdym sezonem coraz głupszy. może na początku serial fajny (chociaż nie wiem czy to nie kwestia tego, że dawno oglądałam pierwsze sezony) ale nie warto się wciągać, strata czasu. z tego co widzę po wymienionych pozycjach, spodoba ci się Rodzina Soprano albo Misfits:)
ogladalem soprano , jeden z moich ulubionych, śp Gandolfini ma u mnie honorowe miejsce w pamięci za to, nie ma drugiego tak zajebistego serialu mafijnego w tym klimacie co tam był, są inne ale tamten był wyjątkowy
jaram sie house of cards, czekam na 2 sezon ohhhhhhhhhhh cosz to będzie arcydziełko z kevinem
np krew z krwi tez spoko szukam polskiego podobnego, procz odwroconych i pitbula ale chyba nie znajde, przekonuja mnie do jakiegos z blondyna nie pamietam tytulu cos o powrocie z kanady i zemscie na prawnikach ale nie sadze :D
wlasnie odpalam 1 odc zobaczymy co to bedzie :P jakosc nie hd ale cóż... avi nie jest zle
Dziekuje ci po stokroć za polecenie Misfits, po prostu moj klimat a czegos takiego nie ogladalem nigdy. Prosze polec mi jakies filmy/ seriale o podobnym humorze co Nathan , to mnie rozbrajało i chciałbym zobaczyć więcej najlepiej zeby tez byli młodzi ofc bo z ust starszych to tak nie brzmi. Bd bardzo wdzieczny bo Misfits obejrzalem 2 sezony i niestety... 3ci sezon juz mnie nie kreci :( Daj jeszcze jakies propozycje, bo mam zal ze tak szybko skonczylem ten serial :P