Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97121
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

W serialu nie ma mowy o kasie a w koncu przemiezaja stany, spią w motelach, etc.?

ocenił(a) serial na 7
fajnyborys

Ojciec Sama i Deana najprawdopodobniej nauczył ich używania fałszywych kart kredytowych. Pare razy FBI "to prawdziwe" łapało ich przecież na tym! Wszystkie pieniądze są wypłacane na "lewo", nielegalnie. Nie mają żadnych dochodów więc muszą używać fałszywych kart, jednak myśle , że są w pełni usprawiedliwieni w końcu robią tak dużo dla innych :P Nie wiem w jaki sposób działają ich fałszywe karty ale wiem , że są na inne nazwiska i pare razy odmówiono im sprzedaży bądz wynajęcia hotelu. pozdrawiam serdecznie! Przepraszam za chaos iskładnie jest poźno : )

ocenił(a) serial na 10
Pyramid_Head

no i m.in. w piątym sezonie wspomniano że bracia zarabiają pieniądze grając, czy to w bilard, czy w karty.

alfa940

Dosc niepewne zródło zarobkowania- to chyba jakas luka w scenariuszu. A poza tym ile tych kart maja i skad?

ocenił(a) serial na 10
alfa940

jeszcze mi się przypomniało że w 12 odcinku 6 sezonu Dean zgarnął ciut skarbu od smoków, także może im tego wystarczyło na trochę. no i nie da się ukryć, że często żerują na Bobbym

fajnyborys

A nie używają kart kredytowych zarejestrowanych na inne nazwiska? coś takiego mi się kojarzy, w każdym razie nie pracują, tylko radzą sobie jakoś oszukując, ale w luksusach nie żyją, więc można im to wybaczyć :)