W serialu nie ma mowy o kasie a w koncu przemiezaja stany, spią w motelach, etc.?
Ojciec Sama i Deana najprawdopodobniej nauczył ich używania fałszywych kart kredytowych. Pare razy FBI "to prawdziwe" łapało ich przecież na tym! Wszystkie pieniądze są wypłacane na "lewo", nielegalnie. Nie mają żadnych dochodów więc muszą używać fałszywych kart, jednak myśle , że są w pełni usprawiedliwieni w końcu robią tak dużo dla innych :P Nie wiem w jaki sposób działają ich fałszywe karty ale wiem , że są na inne nazwiska i pare razy odmówiono im sprzedaży bądz wynajęcia hotelu. pozdrawiam serdecznie! Przepraszam za chaos iskładnie jest poźno : )
no i m.in. w piątym sezonie wspomniano że bracia zarabiają pieniądze grając, czy to w bilard, czy w karty.
Dosc niepewne zródło zarobkowania- to chyba jakas luka w scenariuszu. A poza tym ile tych kart maja i skad?
jeszcze mi się przypomniało że w 12 odcinku 6 sezonu Dean zgarnął ciut skarbu od smoków, także może im tego wystarczyło na trochę. no i nie da się ukryć, że często żerują na Bobbym