Czy serial wart jest poświęcenia mu tak dużej ilości czasu? 8 sezonu to naprawdę sporo i nie wiem czy sens się za niego zabierać.
Potwierdzam.Ja też stosunkowo niedawno zaczęłam oglądać ze względu na wolne od szkoły;) Tak szybko mi poszło,że teraz juz na 4 sezonie jestem xd.Naprawdę niesamowity serial.
Warto, ale dawkuj sobie. Np. dwa odcinki dziennie, najlepiej wieczorem, wtedy się ten serial najlepiej ogląda, bo on jest wręcz stworzony do takiego sposobu, zwłaszcza pierwsze 3 sezony. Jak będziesz oglądać za szybko, to może Cię trochę znużyć, więc polecam bez pośpiechu. Ja tak zrobiłem - pierwsze dwa sezony, później przerwa na coś innego i trzeci i dalsze oglądało mi się jeszcze lepiej ze względu na taką przerwę.
oczywiście, że warto, popieram wypowiedź poprzednika, lepiej po trochę, żeby się nie przejadło. :D
Warto ;) no może 7 sezon to żenada i początek 8, ale potem znowu jest zaje****y
Ja już oglądałam naprawdę duużo seriali, ale ten... to najlepszy serial jaki w życiu widziałam :) A z resztą sama się przekonasz jak obejrzysz. Tylko uwaga! WCIĄGA :D
Powiem tak - na początku, szczególnie 1 sezon mocno irytował oprócz końcówki, drugi jechałem na końcówce pierwszego, ale im dalej w las tym było lepiej, a potem już nie mogłem przestać. A od 4 będzie już naprawdę super, oczywiście nie napisze nawet namiastki co takiego w nim będzie, obejrzysz - zobaczysz.
Tylko bardzo, bardzo Cię proszę bez lektora, tylko z napisami jest się w stanie oglądać supernatural :-) serial naprawde dobry szczególnie 4 pierwsze sezony
Tylko bardzo, bardzo Cię proszę bez lektora, tylko z napisami jest się w stanie oglądać supernatural :-) serial naprawde dobry szczególnie 4 pierwsze sezony
Też nie wiedziałam czy zacząć oglądać, myślałam, że to będzie ciągle to samo, ale tak mnie w kręcił, że po paru miesiącach jestem na 5 sezonie, i nie chcę kończyć oglądać. Więc polecam :)
W 100% jest tego wart. Właśnie skończyłam 8 sezon i się załamałam... 
 że nie mogę oglądać dalej.