Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97109
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Czy serial wart jest poświęcenia mu tak dużej ilości czasu? 8 sezonu to naprawdę sporo i nie wiem czy sens się za niego zabierać.

Brooklynne_Accola

Serial jest zajebisty

ocenił(a) serial na 10
10minuttt

Potwierdzam.Ja też stosunkowo niedawno zaczęłam oglądać ze względu na wolne od szkoły;) Tak szybko mi poszło,że teraz juz na 4 sezonie jestem xd.Naprawdę niesamowity serial.

ocenił(a) serial na 9
Brooklynne_Accola

Warto, ale dawkuj sobie. Np. dwa odcinki dziennie, najlepiej wieczorem, wtedy się ten serial najlepiej ogląda, bo on jest wręcz stworzony do takiego sposobu, zwłaszcza pierwsze 3 sezony. Jak będziesz oglądać za szybko, to może Cię trochę znużyć, więc polecam bez pośpiechu. Ja tak zrobiłem - pierwsze dwa sezony, później przerwa na coś innego i trzeci i dalsze oglądało mi się jeszcze lepiej ze względu na taką przerwę.

ocenił(a) serial na 8
Brooklynne_Accola

oczywiście, że warto, popieram wypowiedź poprzednika, lepiej po trochę, żeby się nie przejadło. :D

ocenił(a) serial na 10
Brooklynne_Accola

Warto ;) no może 7 sezon to żenada i początek 8, ale potem znowu jest zaje****y

ocenił(a) serial na 7
Brooklynne_Accola

Warto, warto, bardzo warto :)

ocenił(a) serial na 10
Brooklynne_Accola

Ja już oglądałam naprawdę duużo seriali, ale ten... to najlepszy serial jaki w życiu widziałam :) A z resztą sama się przekonasz jak obejrzysz. Tylko uwaga! WCIĄGA :D

użytkownik usunięty
Brooklynne_Accola

Powiem tak - na początku, szczególnie 1 sezon mocno irytował oprócz końcówki, drugi jechałem na końcówce pierwszego, ale im dalej w las tym było lepiej, a potem już nie mogłem przestać. A od 4 będzie już naprawdę super, oczywiście nie napisze nawet namiastki co takiego w nim będzie, obejrzysz - zobaczysz.

ocenił(a) serial na 8
Brooklynne_Accola

Tylko bardzo, bardzo Cię proszę bez lektora, tylko z napisami jest się w stanie oglądać supernatural :-) serial naprawde dobry szczególnie 4 pierwsze sezony

olaaa_1992

nie znoszę lektora w serialach/filmach, więc on w ogóle nie wchodzi w grę :D

ocenił(a) serial na 8
Brooklynne_Accola

Tylko bardzo, bardzo Cię proszę bez lektora, tylko z napisami jest się w stanie oglądać supernatural :-) serial naprawde dobry szczególnie 4 pierwsze sezony

Brooklynne_Accola

Też nie wiedziałam czy zacząć oglądać, myślałam, że to będzie ciągle to samo, ale tak mnie w kręcił, że po paru miesiącach jestem na 5 sezonie, i nie chcę kończyć oglądać. Więc polecam :)

ocenił(a) serial na 10
Brooklynne_Accola

W 100% jest tego wart. Właśnie skończyłam 8 sezon i się załamałam...
że nie mogę oglądać dalej.

ocenił(a) serial na 8