Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97101
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Nie wiem jak wy ale dla mnie serial powinien się skończyć po 5 sezonie!!Niestety puzniej większość jest jakby kręcona na siłę.Niby dalej fajne ale nie wciąga jak wcześniej!!

ocenił(a) serial na 9
hantos

nie wciąga, ale oglądałeś/łaś...;) z przymusu?

edziuchna

spoko dziewczyny:)serialik dalej git ale chodziło mi o to że pierwsze 5 sezonów wymiatało a teraz jest po prostu dobry moim skromnym zdaniem.ale i tak obejrze do końca:)

ocenił(a) serial na 10
hantos

Niby się zgadzam, ale moim zdaniem warto było czekać dla 8. sezonu. Poza tym nie przeżyłabym rozstania z SN po 5. sezonie

kamila2201

ostatni odcinek 5 sezonu byłby pięknym zakończeniem serialu, nie wiem, czy kończąc serie wymyślą coś równie dobrego. zgadzam się, że pierwsze sezony to było COŚ, teraz też nie narzekam, ale spadek formy widać. w każdym razie...jestem fanką braci Winchester i w ostatecznym rozrachunku cieszę się, że dalej mogę ich dalej oglądać :)

ocenił(a) serial na 10
hantos

Racja,pierwsze sezony są zawsze najelpsze!!
Pozniej jest spadak,w kazdym serialu tak jest.
Na dodatek jezeli jestesmy fanami ,i wiemy ze serial sie konczy,ze to jest ostatni sezon lub przedostatni,to jeszcze bardziej nas zniecheca ogladac,poniewaz dochodzi do nas to,ze niedługo bedziemy musieli sie rozstac z tym serialem.A to jest niewyobrazalne ;((
Ja np. postanowilem,ze po zakonczeniu Supernatural,zaczne ogladac jeszcze raz. ; )
Pozdr.

ocenił(a) serial na 10
Salvatore20

zniecheca ogladanie serialu*

Salvatore20

do dupy wszystko jest jak narazie zajebiste

Salvatore20

oglądaj!!ja obejrzałem 7 sezonów 3 razy:) podobnie dextera i 2 razy prison break.a teraz kończę dr.housa i drugi sezon walking dead :)

hantos

pÓźniej !