Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97094
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

czy dean kogoś zabił

ocenił(a) serial na 10

w odcinku z krwawą mary każdemu kot kogoś zabił leciały łzy w postaci krwi , więc mam
takie pytanie czy dean kogoś zabił bo zam się obwiniał za smierć ale dean...? czekam na
odpowiedź z gory dziękuję

jimowa

Wydaje mi się, że można na to spojrzeć z dwóch stron. Pierwsza - Mary dopiero jak wyszła z lustra to sprawiła, że oboje krwawili, bo była już lekko wkurzona, jeśli można tak powiedzieć. Druga - może Dean dosłownie nie zabił nikogo, ale mógł być odpowiedzialny za czyjąś śmierć, jeżeli chociażby nie powstrzymał jakiegoś potwora na czas. A tak jak było mówione, dla Mary to nie było ważne czy zabiłeś osobiście, ważne, że ktoś zginął i mogło to mieć z tobą jakiś związek. Tyle.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
tamwood

dokladnie a z tego co wiemy wielu im pomagalo i wielu zginelo przez nich i z tego co pamietam liczylo sie tez poczucie winy za czyjas smierc...czy cos pomieszalem?

ocenił(a) serial na 10
zales_0490

to ma sens ^.^

ocenił(a) serial na 10
jimowa

On zabil...demona ktory byl w czlowieku. :)

ocenił(a) serial na 10
jimowa

Jensen jest boski!

ocenił(a) serial na 10
dosia321

wiemy to ^.^ mrauuu

ocenił(a) serial na 9
jimowa

Oj wiemy ;)

ocenił(a) serial na 7
aneant89

Jedno na co z pewnością zasługują aktorzy z SPN to NIE posiadanie fanek w stylu justina biebera...Sorry ale jesteście pierd*lnięte jak każda 13-15 latka która sie zakochała w aktorze/piosenkarzu którego tak naprawde nie zna i nie ma pojęcia kim jest

ocenił(a) serial na 10
rege120

a ty jesteś tym, który nie potrafi w sposób kulturalny wyrazić swojego zdania.

co w tym złego, że dziewczyny mają hopla na punkcie przystojnego mężczyzny?? znaleźć w Polsce takiego to wyzwanie... w tym kraju to tylko kobiety maja obowiązek dbania o siebie...

ocenił(a) serial na 7
alfa940

Czy ktoś cie tu trzyma ? Wyjedź stąd, jak coś ci sie nie podoba, odezwała sie miss :D I co jeszcze ? Może byś chciała równouprawnienia ? Jakoś nie widziałem kobiet protestujących przed kopalniami górniczymi - jestem jak najbardziej za 100% równouprawnieniem - zniesieniem różnicy w wejściu w stan emerytalny, zniesieniu tego że kobiety muszą mniej dźwigać etc :D jestem z tobą !!!

rege120

No nie przesadzaj. Faceci na filmwebie (i nie tylko) też baaardzo często komentują w niezbyt przyzwoity sposób wygląd aktorek (a często wręcz tylko ich atrybuty komentują...) i jakoś nikt się do nich nie przyczepia. Ale jak dziewczyna powie, że jakiś aktor jej się podoba, to od razu wyzywa się je od niewyżytych 13-latek.

I nie mam pojęcia po co zaraz ty wyjeżdżasz z równouprawnieniem.

ocenił(a) serial na 7
Luelle

Tacy faceci też są żałośni. Uważam że to poprostu głupie i tyle, looz masz odmienne zdanie nie zamierzem cie przekonywać do mojego, może troche przesadziłem z nazewnictwem ale mam racje

rege120

Ależ ja też nie lubię ludzi, którzy w dziecinny sposób tylko uprzedmiotawiają takich np aktorów, ale jednak nie ma co się od razu na nich tak gwałtownie rzucać ;)
Oczywiście, można podziwiać wygląd aktora, ale ja strasznie nie lubię, gdy ktoś mówi teksty w stylu: "ale dupa", "ale ciacho" itd. To akurat jest żałosne.

ocenił(a) serial na 8
jimowa

A który to odc i seria??
Przyznam, że nie widziałam wszystkich epizodów ale ten z chęcią zobaczę.

ocenił(a) serial na 8
berethalia

sezon 1 epizod 5

ocenił(a) serial na 8
matikom1

dziękuję ślicznie

jimowa

Krwawa Mary atakowała te osoby, które ukrywały czyjąś śmierć, w jakiś sposób czuły się winne śmierci tej osoby bądź nigdy nie zostały ukarany za zabójstwo. A Deana zaatakowała tylko dlatego, że ten jej zagroził, próbując zniszczyć jej lustro.

użytkownik usunięty
jimowa

zabił. było to nie pamiętam już w którym sezonie, ale pojawiła się tam stara przyjaciółka Sama (jakiś tam potwór), która uratowała mu życie, gdy jak byli jeszcze dziećmi. w tym dean nie mógł dopuścić by ona zabijała (jadła ludzi), więc ją zabił. Sam o tym nie wiedział.

ocenił(a) serial na 9

Ale to stało się duuużo później...