Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97109
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

ciekawi mnie to.
Albo coś związane z obcymi

użytkownik usunięty
patryk020296

Był kiedyś taki odcinek, ale dokładnie nie pemiętam czy to byli prawdziwi kosmici? Wiem, że Dean spacerował po polu zboża albo kukurydzy (chyba kukurydzy) pojawiło się światło i Dean zniknął... Wędrował po tym polu, bo znikali tam ludzie, i kiedy rozmawiał z Samem, zniknął i zostawił tylko telefon. Ale tak dawno to oglądałam, że ciężko mi powiedziec dokładnie ;-) Może ktoś mnie poprawi ?

użytkownik usunięty

Podejrzewam, że był to środek serialu, 3, 4 bądź 5 sezon...

ocenił(a) serial na 8

To był odcinek 6x09 - Clap Your Hands If You Believe.

Sprawa, którą badali bracia wyglądała na atak UFO. Ale okazało się, że mieli do czynienia nie z kosmitami, tylko wróżkami.

użytkownik usunięty
Lexa17

A właśnie, racja! Naprawdę był to 9 sezon? Oj a ja myślałam, że dużo wcześniej.

ocenił(a) serial na 8

To był szósty sezon jak napisałam powyżej, nie dziewiąty - ten dopiero będzie w październiku.
Scena z tego odcinka: Dean Gets abducted
http://www.youtube.com/watch?v=HAz6SpqU2pA

ocenił(a) serial na 10
Lexa17

ok dzięki za odpowiedź

użytkownik usunięty
Lexa17

pomyliłam, tyle tych seriali ostatnio oglądałam, że już naprawdę nie nadążam który to sezon, ale czy to takie ważne ;p

ocenił(a) serial na 10

dzięki

ocenił(a) serial na 10
patryk020296

oprócz 6x09 jeszcze w odcinku 2x15 było porwanie przez obcych i eksperymenty jako żarcik Trickstera ;)

użytkownik usunięty
alfa940

o właśnie też chciałam o tym napisać, ale wtedy przypomniało mi się jak już wyłączyłam kompa. Były tam ufoludki

ocenił(a) serial na 9
patryk020296

Pod koniec 6 sezonu, Śmierć mówił o przenosinach na inna planetę. Cóż, interpretacja dowolna :P