Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97141
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Ghostfacers wracają! (choć na chwilkę)

Crowley topiący smutki w szampanie.... :)

dla tych co chcą zobaczyć:
http://www.youtube.com/watch?v=kMmSoOQfq64

ocenił(a) serial na 8
evo_33

Mnie najbardziej ciekawi dlaczego i jak Crowley znów znalazł się w piwnicy. Bardzo lubię ten motyw. Mam nadzieję na jakąś panikę z jego strony, od dawna ciekawi mnie jak zachowałby się zrozpaczony eks-król piekła.

Phea

Każdy z bohaterów w desperacji jest najlepszy, a najlepszy spośród wszystkich jest postawiony pod ścianą eks-król.

Tak na marginesie Dean odgraża się, że ukatrupi złotoustego Crowleya w następnej kolejności po Abaddon. Myślę sobie że, to czcze pogróżki. Już prędzej uwierzę w to że, na naszego diabła ulubionego zamachnie się Sam. On coś ostatnio lubi wszystkich rozliczać, to i Crowleyowi by nie przepuścił ;)

ocenił(a) serial na 9
evo_33

Gdyby zabili Crowley'a serial dużo by stracił więc myślę, że go zostawią ;) A jeśli już to na pewno nie Dean go zabije, przecież tak ładnie ze sobą współpracują ;D

Najbardziej mnie ciekawi właśnie co się stało z Crowley'em. Dlaczego on płacze?! Może przez to, że coraz bardziej staje się człowiekiem?
Albo nawiedzony bunkier, też może być ciekawie. Trochę domyślam się, że może to Kevin ale mam nadzieję że nie, byłoby to zbyt oczywiste.