Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97109
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata
ocenił(a) serial na 7
rebelliousxx33

Coś co jest jakiś sposób powiązane z orginałem np Shrek - Kot w butach; na wikipedii będzie lepiej opisane :)

AnthonyCole

dobra dobra rozumiem ;) a na czym ma polegać spin-off w tym serialu? jeśli wiesz?

rebelliousxx33

Jak donosi serwis TV Line, The CW planuje stworzyć spin-off Supernatural. Producent wykonawczy serialu w wywiadzie na tegorocznym Comic-Conie wspomniał o takim właśnie projekcie.

Póki co wiemy niewiele, bo pomysł jest jeszcze we wstępnej fazie. Nowy bohater lub bohaterka pojawi się w okolicach dwudziestego odcinka 9. sezonu, a epizod z udziałem tej osoby będzie jednocześnie pilotem nowego serialu.

ephelouss

może być ciekawie;)

rebelliousxx33

Wiadomo już że spin off będzie dział się w Chicago i będzie opowiadał historię łowcy i jego/jej walki z potworami w okolicy :)

ocenił(a) serial na 7
rebelliousxx33

Historia w tym samy świecie (uniwersum), ale przedstawiona z punktu widzenia osób, którzy występowali gościnie w oryginalnej serii.

Kondzioslaw

Trochę jakby naciągane. Coś jakby "wymiana obsady". Supernatural się skończy (nie wiem ile jeszcze sezonów będzie) i ten spin-off to będzie zastępstwo Supernatural. Trochę jakby odgrzewany kotlet.

luke9471231941

fanom nigdy dość ;)

masquerade__

jestem wielkim fanem Supernatural, ale nie wiem czy chcę oglądać to w nieskończoność aż zamieni się to w coś okropnego ;)