6,4 4,9 tys. ocen
6,4 10 1 4880
Nielegalni
powrót do forum serialu Nielegalni

Mam pytanie dlaczego nie można ocenić odcinków tego serialu? Odblokowanie są tylko dwa a dzisiaj na Canal + leci już czwarty. Proszę to poprawić

ocenił(a) serial na 7
robben76

Niestety znów nie można ocenić kolejnego odcinka nie można "odblokować" już wszystkich by problem się nie powtarzał?

ocenił(a) serial na 6
robben76

Badziew straszny ten Filmweb ostatnio. W moim profilu pokazywały się wszystkie odcinki do oceny. I oglądałem sobie ten serial "spokojnie". I jego odcinki oceniałem podobnie. Aż nagle, po obejrzeniu ostatniego z nich, kliknąłem na stronę, żeby zobaczyć jaka jest mniej więcej średnia całego sezonu. I co się okazuje? Zapisały się oceny jedynie pierwszych sześciu odcinków, reszty nie ma! Weź teraz przypominaj sobie człowieku, jak oceniało się kilka tygodni temu!

Najgorsze jest to, że strona wprowadza w błąd! Bo gdyby odcinków nie dawało się ocenić, od biedy zapisałbym je sobie gdzieś indziej: gdziekolwiek, a potem skopiował do bazy Filmwebu: w czasie dla (leniwych ostatnio) administratorów portalu stosownym. A tymczasem trwałem w naiwnej świadomości, że skoro odklikałem opcję "obejrzałem" oraz wpisałem ocenę, to ta ocena jednak gdzieś się zapisała (bo tak to chyba normalnie działa, prawda?). Tymczasem oceny wyparowały chyba na dobre.

To nie jedyny przypadek podobnych problemów. Od lat właściwie nie mogę doprosić się usunięcia błędów w zapisie odcinków drugich sezonów takich seriali jak: "Wataha" (ta polska "Wataha"), "W poszukiwaniu Boga z Morganem Freemanem" czy ostatnio "Marsa". Moje prośby trafiają zupełnie w pustkę.

Po co więc ten cały "pic" z możliwością oceniania i bazą dzieł do oceny w takim razie?? Redakcji czy innym osobom z tzw. górki Filmwebu aż tak popularność (wątpliwa, w wielu przypadkach) uderzyła do głowy, że wszelkie rozsądne prośby ze strony użytkowników trafiają do kosza? Dlaczego nie szanuje się nas na tej stronie?

ocenił(a) serial na 7
hando

Zgadzam się z Tobą nie w 100 ale nawet w 200%. Jednym słowem - żenada.