Nie trzeba tutaj długo się rozpisywać. Po 3 odcinkach ten serial to... ISTNY SZTOS! Pozostaje mieć nadzieję, że pozostanie tak do końca, czym zasłuży później na tytuł SERIALU ROKU! :)
Minusem dla osob starszych sa zapewne napisy. Wiekszosc serialu to napisy bowiem aktorzu mowia wylacznie albo po angielsku albo po rosyjsku i wtedy sa napisy. Dobrze by bylo gdyby wtedy byl lektor a napisy moglyby sie pojawoc wtedy kiedy by aktorzy mowili po polsku bo wtedy nic nie slychac :(
Napisy pl to cały czas mogły by być , bo nie można zrozumieć czasami co oni po polsku mruczą.
Nie rozśmieszaj mnie. Czytam sporo książek, co prawda nie jakiś ambitnych, bo w większośći kryminały, ale jak muszę czytać napisy w filmie to nie jestem w stanie się skupić na oglądaniu filmu. Albo czytanie, albo oglądanie, jak dla mnie te dwie rzeczy na raz się wykluczają. To tak jakbym usiadł czytać książke i jednocześnie miał oglądać film.
HAhahahahha Czy ta masz z głową w porządku wszystko? W jaki sposób lektor moze cokolwiek zagłuszać?.
Hahahahahah naprawdę mnie rozbawiasz i to mocno. Jakim cudem to niby jest możłiwe co? Jakoś ja słyszę wszystko bez problemu.
Być moze ogladaliśmy inny serial :) Do miana SERIAL ROKU to mu bardzo, bardzo dużo brakuje.
Przecieżż nie napisałem, że nim jest, ponieważ dopiero jesteśmy przy 3 odcinku... Poczekajmy, co wydarzy się do końca, a wówczas będziemy podchodzić holistycznie do tego dzieła. Na ten moment jest MEGA dobry. :)