Nieobecni
powrót do forum 2 sezonu

Jak to możliwe że obie zaginione dziewczyny są podobne do siebie? Czyżby obie miały tego samego ojca?

ocenił(a) serial na 5
Daniel_288

Ja bym obstawiała ,że to matka i córka

ocenił(a) serial na 6
magda1314

Czyli, żę ta zaginiona córka pani prokurator też ma/miała órkę? To by miało sens, bo spała ze swoim ojcem i pewnie uciekła dlatego, ze była w ciąży i gdzieś potajemnie wychowywała swoje dziecko.

ocenił(a) serial na 9
dave_21

Jeszcze się nie zabrałam za drugi sezon, czekam aż będzie kilka odcinków, ale teraz przez Was mam zagwostkę i chyba dziś włączę w końcu ;)

ocenił(a) serial na 5
dave_21

Myślę, że bardziej prawdopodobne jest to,że urodziła i oddała dziecko do adopcji. Zaginiona dziewczyna ma rodziców.

magda1314

Niby by się to kleiło ale zaginiona dziewczyna miała 17 lat a tamta zaginęła 15 lat temu czyli już 2 lata wcześniej sypiali ze sobą ? Nie klei się chyba ze reżyserka olała te sprawę i faktycznie tak będzie.

ocenił(a) serial na 5
Szymon_Kot_1511

Kasia Zawada zaginęła mając 17 lat , a Alicja która zaginęła teraz ma 15lat , więc by się zgadzało.
Generalnie zapowiadało się ciekawie , ale niestety tempo akcji jest rozczarowujące biorąc pod uwagę 3 odcinek.

ocenił(a) serial na 9
Daniel_288

Nie wiem, dlaczego w ogóle nie zwróciłam uwagi na ten wątek. Ale to faktycznie jest ciekawe, co piszecie, może tak być, że są ze sobą spokrewnione. Nie miałam okazji jeszcze widzieć najnowszego odcinka. Może wieczorem odpalę player.

ocenił(a) serial na 8
gremlin_3

Myślisz że Kasia oddała córkę do adopcji i nagle się okaże, że ta nowa zaginiona jest adoptowana?

ocenił(a) serial na 9
Daniel_288

Czasami ludzie są do siebie podobni. Zobacz sprawę zaginięć Uli Olszowskiej, Małgorzaty Szabatowskiej i Agnieszki Miedziak. Były tak do siebie podobne że ludzie mówili o seryjnym zabójcy.

ocenił(a) serial na 10
Daniel_288

Ej, a gdzie info o spoilerach :) Na pewno te dwie sprawy są ze sobą powiązane ale po tych 4 odcinkach nie doszedłem jeszcze do tego jak bardzo.

Radoslaw_Matulka

Wydaje mi się ze w pierwszym odcinku gdy pani stenka podchodzi do tej kobiety o czarnych włosach to była jej córka, lub ta osoba o białych włosach to jej córka ale zaczyna być to mocno pokręcone.

ocenił(a) serial na 9
Daniel_288

Niektórzy ludzie są po prostu do siebie podobni, tak bywa :) Czasami mówią nawet o sobowtórach. Co w tym dziwnego?

ocenił(a) serial na 8
Daniel_288

Podobieństwo zaginionych nie musi nic znaczyć, a może znaczyć wszystko. Zobaczymy jak to wszystko się wyjaśni. Akurat nie oglądałam ostatnich dwóch odcinków to będę mieć niespodziankę :)

ocenił(a) serial na 10
Daniel_288

Podobieństwo zaginionych, może świadczyć o tym że ktoś upodobał sobie jakiś typ osoby. W serialu chyba tak wyszło ostatecznie :)