Niezwyciężony (2021)
Niezwyciężony: Sezon 2 Niezwyciężony sezon 2, odcinek 7
odcinek Niezwyciężony (2021)

Niezwyciężony | Nigdzie się nie wybieram

I'm Not Going Anywhere 52m
7,9 378  ocen
7,9 10 1 378
Niezwyciężony
powrót do forum s2e7

1 sza część sezonu spoko, ale kolejne odcinki to żenada. I jeszcze to „tłumaczenie” się twórców na comic-con(serialowym) lekka zęba jak się wydaje animacje z ale amazona, który płaci 1 mld za parodię Władcy Pierścieni

użytkownik usunięty
Witkaccy

Ja tam w ogóle jestem zawiedziony 2 sezonem, też się zgadzam że początkowe odcinki się udały, te kolejne to już coraz gorsze są. Mam nadzieję że przynajmniej ostatni odcinek coś uratuje. A ten Comic-Con to śmieszny był twórcy sami się zaorali XD. Ale naprawdę o ile 1 sezon oceniam 10/10 to ten takie 6,5/10

Jest źle i też liczę na ostatni odcinek bo jeśli mieliśmy czekać tyle czasu na taką drugą połowę sezonu to chyba podziękuję.. a comic con to mega żenada, mogli jeszcze powiedzieć” no z tego powodu czasem dzelimy gotowy sezon na 2 części” nie zeby utrzymać kasę ze streamu

użytkownik usunięty
Witkaccy

Pierwszy sezon to najlepszy serial jaki w życiu widziałem. Trzymam kciuki za ostatni odcinek, mam nadzieję że się uda. A jeszcze serial ma mieć 8 sezonów, mam nadzieję że ich nie zepsują 

ocenił(a) serial na 9

Dla mnie jest petarda. Odcinek z naśmiewaniem się z animacji i info żeby obejrzeć dokładnie 2 sezon sugerują, że finał będzie ciągłą walką

użytkownik usunięty
Dworsky0

Miejmy nadzieję

ocenił(a) serial na 8
Witkaccy

ale to jest dosłownie przeniesiony żart z komiksu, tam też właśnie Mark na comic-conie gadał z autorem swojego ulubionego komiksu i były takie śmieszne dymki i słabo rozstawione ujęcia. żart moim zdaniem przeniesiony wspaniale i właśnie jak ktoś czytał komiks (np. ja), to totalnie może być zachwycony przeniesieniem tego smaczku do środka serialu. pozdro

orwhatever

Spoko, jak tak to wygląda to jest jeszcze sens. Czekamy na finał

ocenił(a) serial na 8
Witkaccy

Ja wrecz przeciwnie, uwazam, ze ten sezon wymiata i jest lepszy niz pierwszy