1 sza część sezonu spoko, ale kolejne odcinki to żenada. I jeszcze to „tłumaczenie” się twórców na comic-con(serialowym) lekka zęba jak się wydaje animacje z ale amazona, który płaci 1 mld za parodię Władcy Pierścieni
Ja tam w ogóle jestem zawiedziony 2 sezonem, też się zgadzam że początkowe odcinki się udały, te kolejne to już coraz gorsze są. Mam nadzieję że przynajmniej ostatni odcinek coś uratuje. A ten Comic-Con to śmieszny był twórcy sami się zaorali XD. Ale naprawdę o ile 1 sezon oceniam 10/10 to ten takie 6,5/10
Jest źle i też liczę na ostatni odcinek bo jeśli mieliśmy czekać tyle czasu na taką drugą połowę sezonu to chyba podziękuję.. a comic con to mega żenada, mogli jeszcze powiedzieć” no z tego powodu czasem dzelimy gotowy sezon na 2 części” nie zeby utrzymać kasę ze streamu
Pierwszy sezon to najlepszy serial jaki w życiu widziałem. Trzymam kciuki za ostatni odcinek, mam nadzieję że się uda. A jeszcze serial ma mieć 8 sezonów, mam nadzieję że ich nie zepsują
Dla mnie jest petarda. Odcinek z naśmiewaniem się z animacji i info żeby obejrzeć dokładnie 2 sezon sugerują, że finał będzie ciągłą walką
ale to jest dosłownie przeniesiony żart z komiksu, tam też właśnie Mark na comic-conie gadał z autorem swojego ulubionego komiksu i były takie śmieszne dymki i słabo rozstawione ujęcia. żart moim zdaniem przeniesiony wspaniale i właśnie jak ktoś czytał komiks (np. ja), to totalnie może być zachwycony przeniesieniem tego smaczku do środka serialu. pozdro