Niezwyciężony
powrót do forum 1 sezonu

Czy ktoś jeszcze ma wrażenie, że Mark, zostanie kolejnym Omnimanem?

Wskazywałaby mi na to scena, gdzie widząc płaczącą matkę oferuje jej pizzę. Tak samo nieczuły był Nolan. Potem gdy odwiedzają go znajomi, mam wrażenie, że motyw z Amber może przerodzić się w taki sam związek jak Nolana i Debbie.
Na razie Mark jest zagubiony, ale już wie, ze planeta zostanie zaatakowana ponownie, już nawet dwóch "omnimanów" byłoby pewnie w stanie pokonać Marka.

Myślę, że składając jedną ramkę z fotografią rodzinną i przypominając wszystko czego ojciec go uczył, mógł zdać sobie sprawę kim naprawdę jest i do czego może być skłonny.

Nie kojarzę też czy Mark wie, co Cecile robi w międzyczasie.

ocenił(a) serial na 9
axelbest

Ale ty wiesz że dobrze wiadomo co się stanie bo jest komiks na podstawie którego jest serial?

WTTW_FILM

Moje pytania wysuwam tylko na podstawie serialu. Komiksów nie czytałem jeszcze. To może spytam tak, czy wątek z pierwszego sezonu jest podobnie prowadzony w komiksach? Bo z chęcią bym sięgnął do "drugi sezon" tylko w formie komiksowej. Mam nadzieję, że rozwiałby moje wątpliwości, albo potwierdził/zaprzeczył moim tezom.

ocenił(a) serial na 9
axelbest

Imo z tego co wiem to różnic większych nie ma poza zmianami koloru skóry bohaterów i innych pierdółek

WTTW_FILM

Dzięki za info. Pozdrawiam.