Dwudziesto paro minutowy odcinek i mam na nie czekać cały tydzień ? Co za dziadostwo.
Dlatego ściągnę w torrentow czy tam filmana zamiast zapłacić za abonament. Nie się gonią.
Jest gdzie piracić. Też nie mam problemów żeby znaleźć wszystko co mnie interesuje :)
Aż mi się przypomina sytuacja z Disneyem, jeszcze zanim wszedł do Polski, cisnął kity, że nie ma jeszcze spolszczonych seriali i filmów, przez te lata zanim wszedł do Polski jakoś oglądnąłem wszystkie ich seriale i filmy i do z dubbingiem PL. Cud normalne.
Nie 20 tylko 40 i tak seriale wychodzą. Za dużo przyzwyczajeń z jakiegoś n*tflixa
Nie tam wychodzą. Tylko tak oni wydają. Oczywiście że mogą to zrobić na raz. Tak jak pierwszy sezon. Wiec nie pierdziel mi tu głupot. Ja protestuje na takie pompowanie. Ale lubisz czekać i jeszcze dla Ciebie to jest normalne to spoko. Niektórzy lubią jak im nogi śmierdzą bywa
Tak wiem ze juz się nie chciało poprawiać. Nie działa mi edycja postów. Ponoć jest 5 minut czasu na educje ale u mnie to nie działa.
Też mi się to nie podoba, ale obejrzałem już 1 odcinek i trwał ponad 40 minut. Mam nadzieję, że to nie tylko 1 odcinek jest taki długi, ale wszystkie takie będą. Wtedy można to jeszcze jakoś przecierpieć.
Ok pomyliłem się z tym czasem. Zapomniale. Już że tyle samo trwały w pierwszym sezonie.