Niezwyciężony
powrót do forum 2 sezonu

Co za bzdura.

ocenił(a) serial na 9

Dwudziesto paro minutowy odcinek i mam na nie czekać cały tydzień ? Co za dziadostwo.

Berserko

No niestety..wyczuli kase 1sezon odrazu wszedl a teraz kombinuja

ocenił(a) serial na 9
monita730

Dlatego ściągnę w torrentow czy tam filmana zamiast zapłacić za abonament. Nie się gonią.

Berserko

Ja mam tv iptv wchodza wszystkie seriale i filmy z platform kilka godzin po.premierze

ocenił(a) serial na 9
monita730

Jest gdzie piracić. Też nie mam problemów żeby znaleźć wszystko co mnie interesuje :)

Berserko

Aż mi się przypomina sytuacja z Disneyem, jeszcze zanim wszedł do Polski, cisnął kity, że nie ma jeszcze spolszczonych seriali i filmów, przez te lata zanim wszedł do Polski jakoś oglądnąłem wszystkie ich seriale i filmy i do z dubbingiem PL. Cud normalne.

ocenił(a) serial na 9
Berserko

Nie 20 tylko 40 i tak seriale wychodzą. Za dużo przyzwyczajeń z jakiegoś n*tflixa

ocenił(a) serial na 9
Daven___

Nie tam wychodzą. Tylko tak oni wydają. Oczywiście że mogą to zrobić na raz. Tak jak pierwszy sezon. Wiec nie pierdziel mi tu głupot. Ja protestuje na takie pompowanie. Ale lubisz czekać i jeszcze dla Ciebie to jest normalne to spoko. Niektórzy lubią jak im nogi śmierdzą bywa

Berserko

Z pierwszego sezonu jednego dnia wydali tylko 3 odcinki , nastepne były co tydzień.

ocenił(a) serial na 9
ksopgiel

Tak wiem ze juz się nie chciało poprawiać. Nie działa mi edycja postów. Ponoć jest 5 minut czasu na educje ale u mnie to nie działa.

Berserko

Też mi się to nie podoba, ale obejrzałem już 1 odcinek i trwał ponad 40 minut. Mam nadzieję, że to nie tylko 1 odcinek jest taki długi, ale wszystkie takie będą. Wtedy można to jeszcze jakoś przecierpieć.

ocenił(a) serial na 9
Krexx

Ok pomyliłem się z tym czasem. Zapomniale. Już że tyle samo trwały w pierwszym sezonie.

ocenił(a) serial na 9
Berserko

Nie wiem co jest z tym filmwebem.piszę jedno a później jak to czytam to są same błędy. Już mi się wydawało że sprawdzam dokładnie co napisałem alę później wchodzę i jest błąd na błędzie. Wydaje się to niemożliwe ale bez kitu tak jest....