Film jest ekstra i nardzo mi sie podoba a w szczegolnosci Peta Wilson Czy jest mozliwosc sciagniecia calej wersji telewizyjnej Nikity Bardzo bym prosil o pomoc jesli tak to gdzie i jak Dziekuje z gory i pozdrawiam
Ja także szukam tego już jakis czas w sieci i jedynie na forum fanów serialu w USA można coś znależć, ale wychodzi to dość drogo.
Bedę dalej szukac moze ktoś w POlsce kupił i wtedy można się podzielić kosztami, pozdrawiam
hej
na stronce: http://store.warnervideo.com/whv.product.asp?upc=085392377626 [store.warnervideo.com/w ...]
i
http://store.warnervideo.com/whv.product.asp?upc=012569699755 [store.warnervideo.com/w ...]
mozna kupic pierwszy i drugi sezon bezposrednio od producenta. Koszt to 79,99$ za sezon. Z tym, ze: "Orders accepted for U.S. Only". Moze ktos ma rodzinke w stanach? :)
hmm.. ściagajcie z netu... to troszke czasochłonne..moze nawet bardzo..ale taneij wyjdzie..
sobiscie tez poluje na dvd ..ale koszty sa śmieszne..wiec na razie musze sie zadowolic tym co mozna sciagnac z neta..
choc 'deleted scenes' sceny z ktorych zrezygnowali juz smigają po necie... ale tylko z 1 i 2 seasonu.. ktos juz widzial ? scenka z Royem rozklejającym sie z powodu likwidacji Nikity..jak dobrze ze to wycieli..to bylo straszne..heh...
Hmmm, mam pierwszy sezon na płytkach:) Jeżeli ktoś chce kupić to zapraszam:) A jeżeli nie to jest możliwość ściągnięcia na stronie www.the-realworld.de trzeba mieć tylko zainstalowanego emula. No i to trochę trwa;) POzdrawiam:)
własnie sciagnelam "NOT WAS" z the-realworl ..i jakos jakosciowo masakra..heh... a tyle sie ściagało... ...
hmmm ja ściągałam też z real world a jakość jest przepiękna bo tam są odcinki zripowane z dvd:) także na jakość nie można narzekać:) a ile zajmuje odcinek? bo jak 349 mb to powinno byc ok:)POzdrawiam
tak, własnie tyle... =) w którym programie bym nei ogladala, są piksele..i to spore ktore strasznie śnieżą obraz.. :( ....
nie wiem...jakis mi sie lewy odcinek trafił chyba ... buuu ...
Hmmm chyba tak:(, jak już bede miała to Ci dam znać to się podziele;) bo na razie mam tylko piewrwszy sezon i jest ok , a nawet świetnie;0 POzdrawiam cieplutko;)
o jak fajnie... :):)
hihihi.... dzieki..
zostawilam info na forum o Royu..ale jakos nikt tam nei zaglada..wiec zostawie pytanie tu...troche nie tematycznie no ale..
czy ktos ma Manners of dying... C'est pas moi, C'est l'autre ... Memoires affectives ... Monika LA Mitraille .... Seraphine... itd.. hyh..nom.. a tak w ogole to podobno Roy bedzie we Francji i Uk...na premiere ma przyjechac filmu C'est pas moi...... udao mi sie sciagnąć ostatnio Jesus of Montreal...ale obrazu nei wyświetla, tylko gos jest.. co za porażka... ściagam ponownie...moze tym razem bedzie dziaam..
pozdrawiam gorąco ... i do nastepnego....
vivid2000@interia ..tak dla orientacji, bo widze ze nie jestem podpisana..nie wiem czemu/away
Nie ściagaj jeszcze raz! jak jest głos, a nie ma obrazu to nie wina filmu, tylko Twoich kodeków na kompie:) Spróbuj coś zrobic w tym kierunku;) A jak bedzie dzialać, to daj znać czy film jest wraty obejrzenia;)
baa,, jak sie sciagal to byl obraz,,widzialam 2 minuty.. rzecz w tym ze zapis filmu jest w avi tylko jak wrzucilam ja do dvd to pokazało zapis w mp2.. mam kilka programow ale z takim czyms.. dekodery mam.. moze tego co trzeba nie mam.. nie wiem.. film i tak sie nie chce z kompa usunąć wiec na razie go zostawie..
ok, zaraz nikita wiec mykam =)