Jak się coś kocha to należy o to walczyć so końca, dlatego mimo wszystko zachęcam do podpisania petycji fanów Nikity by 4 sezon nie miał tylko 6 odcinków a 22. Jako fani wierzymy, że jeśli nie CW to jakaś inna stacja przejmie ten serial.
Full season order of Nikita... http://www.thepetitionsite.com/701/163/408/full-season-order-of-nikita-season-4/ #bbtw=727719727
wątpię żeby to coś dało, zresztą z pewnością zakończenie 4 sezonu jest już przewidziane jako finał historii. w grę mógłby wchodzić ew. 5 sezon (jeśli nie wykoszą większości bohaterów) lub spin-off.
a dzięki sześcioodcinkowemu sezonowi mamy wysoki poziom finałowych odcinków za to
ten serial jest wyjątkowo niedoceniany a zdejmują go z anteny tylko i wyłącznie dlatego, że wskaznik ogladalnosci wynosi 0.2 a zeby byly szanse dla niego musi byc 0.4 dlatego teraz w USA jest akcja by zachecic znajomych do ogladania. Co prawda czas emisji nie jest zbyt dobry bo to piątek. Nie fair, ze taki Arrow, ktory obecnie ma najwieksza ogladalnosc jest emitowany we środę podobnie The Originals ktore tez są popularne i są emitowane we wtorek. Z kolei liczące już 5 sezonów Pamiętniki Wampirów- The Vampire Diaries mimo, że fabuła już się zaczyna sypać i widać jak na dłoni, że niestety wyczerpały się im pomysły to nadal maja duzą ogladalnosc a są emitowane we czwartki. Nikita za to ANI jednym odcinkiem mnie nie zawiodła i w mojej ocenie producenci zrobili błąd nie w scenariuszu, który jest świetny bo mało jest seriali które by przypominały doskonały thiller, film akcji, niesamowite efekty specjalne i sceny walki na wysokim poziomie. No cóż podpisać nie zaszkodzi a można pomóc.
Mnie też nie zawiodła, ale cóż. Może nie chcą oglądać bo Nikita już była wiele razy. Film i serial..
Szkoda, że tylko 6 odcinków i kolejny mój ulubiony serial przechodzi do historii
Najbardziej niedoceniona produkcja CW. Film jak i francuski serial - tragedia jak dla mnie. A tu produkcja z Maggie Q i Shanem West'em - miłe zaskoczenie, że ten serial w każdym odcinku przypomina dobry kryminał. Teraz USA jest nastawione na smaczki typu : wampiry, wilkołaki, wróźki, kosmici,zombie, duchy patrz: Dracula,The Vampire Diaries, The Orginals, Walking Dead, True Blood (parodia tego wszystkiego dzięki HBO), Teen Wolf, Beauty and the Beast, Ravenswood- gdyby z Nikity zrobić wampira czy wilkołaka to pewnie by MŁODZI oglądali a tak to co jakaś tam agentka co w każdym odcinku wykonuje misje- to co, że jest świetna obsada, ciekawa fabuła, zaskakujące zwroty akcji- nie ma wampiryzmu więc jest passe.