wrzucam nowy temat, jak będziecie cos wiedzieli, newsy, kiedy pójdzie seria i ile odcinków prosze
pisac. Ostatnie informacje z hataka mówia jedynie , że trwają negocjacje, które dotyczą finałowej
serii z liczbą odcinków od 6 do 18.
Wyobrażacie sobie koniec Nikity???
OFICJALNE info: Nikita dostaje kolejny sezon
http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/05/09/nikita-and-the-carrie-diaries-renewe d-by-the-cw/181841/
Ale na jednej stronie piszą o 6 odcinkach a na innej o 13. Ja chcę przynajmniej 22 !
Teraz dopiero oficjalne info. Sezon 4 będzie na pewno. 6-10 odcinków. Sezon finałowy.
jeszcze nie ma oficjalnego info ile będzie odcinków
ale biorąc pod uwagę, że stacja CW przedłużyła żywoty 8 dotychczasowych seriali i zamówiła 5 nowych,
któreś seriale muszą mieć po max 13 odcinków
nie wiem ile dostanie Nikita, dam znać, jak będzie jakies info:)
http://tvline.com/2013/05/09/nikita-renewed-the-cw-carrie-diaries/
Tak mówi TVLine, a to dość wiarygodne źródło, chociaż zobaczymy.
no właśnie przeczytałam, że
http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/05/09/nikita-and-the-carrie-diaries-renewe d-by-the-cw/181841/
najprawdopodobniej będzie 6 ep.
Jak dla mnie powinni zrobić 10. To w sam raz. Nie przeżyję chyba kolejnych 22, bo z Nikity zrobili papkę.. Niech powyjaśniają kilka rzeczy z miłymi dla oka scenami w tle. Po śmierci Percy`ego pomysł na Nikitę jest marny, a przeciąganie tego w nieskończoność mija się z celem. Trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć dość i to własnie jest ten moment. Chciałabym 10 odcinków:) Pozdrawiam
no takiego odzewu sie nie spodziewałam :) dziękuję wszysttkim i kazdemu z osobna. Maym własną extra ekipę "division" :))
Fajnie ze bedzie sezon 4, niezaleznie czy bedzie tych odcinków 10 czy 13.... Marze o tym, żeby Percy wrócił. Mam na tym punkcie obsesję :)..ale to pewnie wiecie... a z innej beczki, czy ktos z was juz przegladał nowe seriale zmówione przez CW? z tego co czytam na hataku jakos tak science-fiction sie zapowiada..... a powoli rozgladam sie za czyms na przyszłość, jak NIkity juz nie bedzie. Zastanawia mnie opis "Twórca "Nikity" (Craig Silverstein) od niedawna pracuje nad nowym serialem dla stacji AMC pt. "Turn". Zapowiedział jednak, że jeśli "Nikita" otrzyma jeszcze jeden, finałowy sezon, nie będzie miał problemów z łączeniem swojej pracy na planie dwóch seriali. "Nikita" to wciąż serial, z którego stacja CW czerpie sporo zysków. Produkcja systematycznie sprzedawana jest do telewizji zagranicznych, a do tego ma wielu fanów w mediach społecznościowych." na razie niczego konkretnego nie znalazłam o tym serialu.
A wracając do Nikity.... czy mogło by byc tak, ze "4" otrzyma fantastyczną widownię wysoką ogladalność i.... co wtedy? tez pójdzie do kasacji? no po prostu żal.cw.usa hehehehehe...Sory, jak kolwiek nie spojrze, ni w ząb nie pasuj mi, że to koniec serialui szczerze mówiąc: liczę na cud.
Ja też liczę na cud !!
Niestety CW lubi kasować seriale z wysoką oglądalnością na rzecz nowych słabszych.
Dodam jeszcze za bardzo zasmucił mnie ten temat :<
moze jestem niereformowalna, ale nie rozumiem takiej taktyki. Prosty przykład "Dr. House", 8 sezonów. ...no rozumiem, mieli prawo zakonczyc po tylu latach, ale na Nikitę za wczesnie, stanowczo za wczesnie.
Niestety nic nie poradzimy ;<
Może po prostu skończyły im się pomysły i nie chcą psuć poziomu serialu ;
'Nikita' ma dużą popularność w internecie i społeczność wiernych fanów, ale nie przekłada się to niestety na piątkową oglądalność premier odcinków. Szkoda że amerykańska hołota przed telewizorami determinuje to, co europejczycy na poziomie będą oglądać (no i piracić) :P
Racja, choć coraz lepiej jest (podobno, bo tv raczej nie oglądam). W sensie że AXN i Fox Poland nie które seriale prawie na bieżąco pokazują, z mniej niż tygodniowym opóźnieniem. Wiem, że można np. Walking Dead i Hannibala równo ze Stanami oglądać. Ale komu by się chciało bić o telewizor wieczorem i oglądać z reklamami, jak mamy neta ;)
Moich seriali jakoś tak szybko nie puszczają :<
Na Mentaliste czekam już sporo, a Canal+ nadal nie zamierza tego emitować.
Co do oglądania seriali w TV to mam ich całkiem sporo, tyle że zamiast oglądać je w czasie emisji, nagrywam je i oglądam bez reklam ;D
Też dobry sposób. jak ma się dużo seriali, to trzeba kombinować, jeśli chce się być na bieżąco. Albo żeby mieć co oglądać w deszczowy, piątkowy wieczór. A Nikity ile zostało ep-ów teraz, tylko finał sezonu ? Jestem kilka w tył odcinków i w weekend chcę nadrobić ;)
Już wiem czego bd mi najbardziej brakować jak nasz ukochany serial się skończy, tego forum i ludzi wypowiadających się na nim :<
faktycznie film pokręcony, dobry wyłacznie dla efektów specjalnych. Ogólnie oki, ale bez zachwytu. A co do Morgana Freemana- masz absolutną rację.
Z nowych się nie orientuje ale wraz z Nikitą nowy sezon dostał serial The Carrie Diaries, który też jest świetny. Sama oglądałam wszystkie sezony seksu w wielkim mieście a to jest prequel (dobrze napisałam?) Carrie ma 16 lat i dopiero zaczyna swoją przygodę z NYC. Godny polecenia. Ale Nikita tylko tyle odc??? Nieeeee noooooo nieeee ;'(
No taki dobry serial a dali mu tylko 6 doc. to już jest przesada :( jest tyle beznadziejnych serialów które maja nawet po 10 sezonów a tu jak się trafi tak dobry z dobrze zbudowanymi postaciami i ciekawą fabułą to muszą go kończyć .GDZIE JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ NA TYM ŚWIECIE :D