PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8260
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Na plus Nikita. W końcu nie była to ta Nikita, która ucieka się do jakiś półśrodków. Była zdecydowana, podejmowała decyzje i była częścią zespołu. Duże zaskoczenie z tym Lionelem. Właściwie to gdy powiedział Nikki, że nie jest Seymourem, to mogła mu odpowiedzieć - wiem, jesteś Nerdem:-) Podobały mi się też sceny z Samem. To w końcu ten Czyściciel, jakiego już dawno nie widziałem. A Amanda naprawdę przerażająca.

ocenił(a) serial na 6
roger_m

gdzie moża obejrzeć ten odcinek z napisami , bez konieczności pobierania?

użytkownik usunięty
roger_m

Ja w ogóle jestem miło zaskoczony tym sezonem. Przyznam, że byłem sceptycznie nastawiony., Ten odcinek oceniam jako bardzo dobry. Przemyślana akcja, wiele niespodzianek. Nie sądziłem, że tak szybko uwolnią Prezydent USA. Pod koniec dało się słyszeć w tle relacje medialne, o uwolnienie Prezydentowej przez Nikitę, jej domniemaną zabójczynię.
Tak w zasadzie mogliby zakończyć ten skrócony. Sezon. Jestem ciekawy, co jeszcze wymyślili - z tego co widziałem pozostały dwa odcinki.

Cytat ojca Birkhoffa:

"This is really every fathers' dream, watching his son launching a ballistic missle on his own position"

10/10 ;DD

EDYCJA:
Woops! To było w odcinku 4X04, lol !!

całkiem zgrabnie nakręcony, tez sie zastanawiam, co bedzie w tych 2 odcinkach. Brakowało mi np. Sonii.....

Zgadzam się 4 odcinek był świetny. Pchnęli fabułę mocno do przodu. Ciekawe jak to teraz rozwiążą. W końcu Nikita będzie miała większe szanse na pokonanie Shopu. Z drugiej strony zagrywka Shopu świadczy tylko o ich przekonaniu o własnej sile. Pozbyć się takiego asa jak pani Prezydent oraz konsekwencje tego wydają się być niesamowite. Nikita teraz nie będzie ścigana. Świetna była ta scena, jak Prezydentowa wymieniała kolejne agencje wywiadowcze, aż w końcu wspomniała o Sekcji:)