PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8260
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

news

ocenił(a) serial na 9

Więc jest duże prawdopodobieństwo że Lyndsy i Noah są parą, można wywnioskować po
instagramie serialowej Alex jest tam masa wspólnych zdjęć, ich z romi nie podczas kręcenia
serialu. Najnowsze pochodzą ze ślubu -prawdopodobnie- przyjaciółki L. :)

santanashadow

Dobrze, że nie będzie nic o nich jako para w serialu.
Chyba się bym normalnie załamała.
Ale mam nadzieję, że nie spróbują jakoś połączyć Alex z Owenem.
Orientuje się kto kiedy dokładnie ma się zacząć ten czwarty sezon?
Dawno nie odwiedzałam stron, które coś by mi na ten temat powiedziały, a poza tym mam dużo na głowie.
Tak jeszcze poza tematem, przypomniało mi się, jaka wielka była moja lista kiedy zamawiano seriale. Byłam ciekawa tak wielu...
Obecnie nie pamiętam tytułów i wątpię w to, żeby mi się przypomniały. *Jak co, to zawsze jest tvbythenumbers, ale...*
Santana, jak coś nowego oglądasz i masz czas, to powiedz - na pewno jakiś tam czas znajdę, ale obecnie nie na wszystkie te seriale z listy.

Andromeda_Galaxy

Jeśli oczywiście to "coś" jest ciekawe i myślisz, że sprostałoby moim wymaganiom.
(:

ocenił(a) serial na 9
Andromeda_Galaxy

Ja też mam nadzieję że ich nie połączą , właśnie tak jak ty skłaniałabym się do owena. Ale poza serialem bardzo ładnie wyglądają ze sobą ;). Hmm. na kolejne seriale nie mam za bardzo czasu bo jak się wciągam to świata nie zauważam hah. Ale zaczełam oglądać za namową koleżanki Pamiętniki Wampirów nie powiem broniłam się ale nie jest jakieś super słodkie , trup się ściele gęsto że tak powiem . :)
Na razie jestem zadowolona mogliby przestać wszystkich zabijać. Ale zaraz powracają wszystkie seriale które oglądam więc nie narzekam. Ale polecano mi Sherlocka ;)

santanashadow

Skłaniałabyś się?
Nie przeczę (:.
W sumie trochę racji w tym jest. Jak zaczęłam oglądać "Death Note" to łykałam z 6 odcinków dziennie, a gdy "Kuroshitsuji" to codziennie po 2, 3 - nie było więcej czasu, bo szkoła.
I mam tak dużo do oglądania.
I dylemat: co najpierw?
Lubię trupy, ale nie pasuje mi coś w tym serialu (TVD). Nie będę się rozpisywać na ten temat.
Wczoraj widziałam jeden odcinek "Elfen Lied" i zbierało mi się na wymioty.
Krwawe to, ok. Ale kreska jest okropna. Szkoda gadać. Co do fabuły, wydaje się być jakaś dziwna, nietypowa.
Ale ja ostatnio same anime oglądam.
Kurczę, gdybym wiedziała, to bym wcześniej oglądała...
Nie no, zabijanie jest fajne, ale zależy, gdzie - w sumie.
Ale nam się rozmowa rozwija na temat niezwiązany z N.
Hah. Kocham, gdy tak się dzieje. Czasem.
Nie mogę się doczekać ukochanego franca, przy okazji (:.

ocenił(a) serial na 9
Andromeda_Galaxy

Ja nie jestem fanką anime ani nic z tych żeczy ale właśnie słyszałam że DN bardzo dobre. Też zauważyłam, że nie na temat but who cares?

santanashadow

A skąd wiesz?
Może jesteś?
Tylko jeszcze o tym nie wiesz, tak jak to było w moim przypadku (:.
Chociaż trzeba strasznie uważać na kreskę, a przynajmniej ja muszę.
Właśnie świetne.
Musisz obejrzeć.
Zobacz chociaż pierwszy odcinek.
Z lektorem jest nawet na yt, ale podzielony na dwie części.
Jest jeszcze z angielskim dubbingiem, jakby co.
(:
Dokładnie.
Tak w ogóle, to się zapatruję na "Opowieści Z Krypty", ale to akurat nie anime, ale serial może być naprawdę cieekawy.

ocenił(a) serial na 9
Andromeda_Galaxy

będę pamiętać i jak tylko będę miała trochę czasu to zobaczę bo na razie jak wspominałam nie planuje się od niczego uzależniać bo..no skończy się jak zwykle będę nieobecna hah

santanashadow

SIE MA @LL :D...... no ja tez czekam i sie doczekac nie mogę póki co zaczełam ogladac 2 nowe seriale The Blacklist i Sleepy Hollow.... zapowiadają się ciekawie, ale Mojej kochanej NIkity nikt nigdy nie zastąpi. Jedyne co mi teraz przychodzi na mysl apropo ostatnich scen, to zostawiony przez NIkitę piersionek zaręczynowy na parapecie okna...... jak sobie wspominam..... (....................). eh......

ocenił(a) serial na 9
CocoChanell

ale się rozczuliłaś...
pociesze cię, że jestem tydzień bez laptopa i też się niecierpliwię, bo zaległości się kumulują...

i dzięki za info o tych nowych, w sumie czekam na nie ale nie wiedziałem że już premiery były.

outlands

ale się rozczuliłaś...??? nie sadze: naszło mnie na wspomnienia. ot.... PS, W Sleepy Hollow... gra nasza Sonya, ta od Birkoffa :D

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

http://www.youtube.com/watch?v=FVxZpIwshco

Robert831231

Dałam wczoraj link do tego samego ;).
A tego "Istnienia" nie oglądałam, ale pomyślę nad tym.

ocenił(a) serial na 10
Andromeda_Galaxy

Nie zauważyłem sorki :)

Robert831231

Ależ nie ma za co przepraszać.
Chociaż właściwie to ja powinnam Cię przeprosić - co do "Istnienia" pomyliłam Cię z Outlands.
Tak to jest, kiedy się nie zwraca uwagi na nicki.
Ehh...

Andromeda_Galaxy

Żeby nie tworzyć kolejnych tematów, napiszę to tutaj.
http://www.spoilersguide.com/nikita/season-4-episode-1-wanted-sneak-peek-1/
Na tej stronie macie sneak peek ;).
Trochę wcześnie, ale cieekawie się zapowiada.

ocenił(a) serial na 10
Andromeda_Galaxy

Z tym "Istnieniem" to nic się nie stało.
Sneak Peek jest świetny, już nie mogę się doczekać :)

Robert831231

Robercik, dzięki za info nt http://www.filmweb.pl/serial/Salem-2014-695610/discussion/Skokiem+z+NIkity+do... .,2318637.... moze kogoś zainteresuje?

ocenił(a) serial na 10
CocoChanell

Powinno :)

Robert831231

ciekawe tylko która połowa 2014 r. Shen`a lubie, ale trudno przewidziec czy cos z tego wyjdzie.. wiecie samio jaki to z nowisciami jest.... niby tuz tuz a tu niespodziewany canceled. Robert, trzymaj rękę na plusie z tym serialem.

Robert831231

a jeszcze jedno.... teraz dopiero doczytałam..... w obsadzie ma byc Xander Berkeley!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO nie.................. kochani. Jestem ugotowana :D. Zaaarąbiscie mi brakuje tego aktora w serialu. Jesli faktycznie zagra
Eh......
Ach....
Mmmm.................

miodzio.