PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8267
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Jak dla mnie to odcinek nudny w wątku Nikity i Michaela, ale z Alex to było zaskakującą i
niespodziewanie , wiadomo że Amanda też grzebała w głowie Alex jak Owena. Mam
nadzieje że Ryan się przebudzi i powie prawdę Nikki i umrze :) Ale dziwne taka wielka Sekcja i nawet
w środku kamer nie ma a zwłaszcza w pokoju przesłuchań.

P.S- Na pod.napisi net są angielskie napisy do odcinka
mógłby ktoś je przetłumaczyć bo z hataku będą dopiero po weekendzie nie wiem jak dla was ale dla
mnie to troch za długo czekania :(

kKahlan

Zajebisty odcinek, scena walki z Chińczykami świetna akcja ze stołem wow, tak jak i prawy sierpowy Pierce. No i ten zwrot akcji, niby się spodziewałem, że Amanda musiała coś zrobić Alex, ale tego iż Ryan dostanie kulkę nie. W sumie co do tych kamer w pokoju przesłuchiwania to nie było tak, że była szyba i z drugiej strony stali jak przesłuchiwali Tasarova? Teraz w sumie nie było potrzeby skoro blać przesłuchiwał boss i jego najbardziej zaufana koleżanka. W każdym razie zła organizacja ma plan o, którym nic jeszcze konkretnego nie wiemy i mamy też plan "uwolnienia" agentów przez Alex. Mogę się też założyć, iż tej dziewczyny którą chciała uwolnić Alex w cale nie było, tylko to Amanda jej namieszała w głowie. Świetny odcinek, dałem 9 :)

Robert831231

miodzio. A to co bedzie w 17 to juz apogeum.... zapewne bedzie zarąbisty odcinek

CocoChanell

Tak wiem, będzie odcinek Owen-centryczny ;p

Robert831231

hahahhaa. niom :). ale tak ogolnie to ten odcinek d**** nie urwał.

CocoChanell

Urywał wg mnie jeden z lepszych w tym sezonie :)

Robert831231

wg mnie NIE, ale kazdy ma swój gust.

kKahlan

Mi odcinek bardzo się podobał - Alex WTF? Amanda-grrr nienawidzę cię!!! Ale będzie ciekawie przynajmniej ;) świetny wątek.
Jakoś nie jestem fanką wątku ręka michela. No po prostu jakoś nieeee... . Świetnie się rayan zachował przy alex że wyłapał to słowo, na ogól za nim nie przepadam, ale scena z niki a raczej jej monolog - popłakałam się. No i oczywiście w tym jak i w 2 poprzednich Birkoff był genialny!!! zawsze jest ale jakoś w tych szczególnie ;) Ale się rozpisałam

santanashadow

Rayan będzie żyć!!! Na TT Noah Bean dodał zdjęcie z podpisem Day 1 shooting Season Finale! Still smiling a na zdjęciu Lyndsy,Noah i Lyndie ;) 3 osoby do finału będą żyć ;D

https://twitter.com/noah_bean

santanashadow

Taa, moga sobie nas wkręcać, że Sonya zginie w 18 odcinku, jak obsada ciągle wrzuca zdjęcia :D

Villemo339

Tak tez widziałam ten spoiler że birkoff będzie odczuwał stratę po jakiejś bliskiej osobie przynajmniej wiemy że to nie sonia ;)

santanashadow

Ryan bd żyć to tzn że Nikki dowie się że to Alex go postrzeliła. Jak myslicie co Nikki jej zrobi?? Ta myśl mnie ciągle napędza i ten cały bunt Alex :)

kKahlan

No mnie też!! mi się wydaje że jak się dowie to ją jakoś nie wiem uśpią , i naprawią Alex po praktykach amandy? Tak może być, i pewnie operacje zrobi Birkoff tak jak soni ;) Na pewno będzie znowu dobra a niki jej wybaczy

kKahlan

No właśnie wie ktoś kiedy będą napisy? Bo jakby nie było to dość dużo czasu minęło od dodania odcinka. (:

kKahlan

Chyba jeden z najgorszych odcinków w całym tym serialu. Wątek Michala totalnie beznadziejny jedynie drugi wątek był ciekawy i tyle,
oceniam odcinek na 1/10